seba_fzs Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Nastała dobra nowina w końcu odebrałem fazera:) myśle że zawitamy z rozim w częstochowej Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 mialem 10 a dostalem 15 za predkosc i podwójnaseba to kontakt na tel, Rozi ma, bo ja od jutra jestem w poznaniu, jest chlanie :) mamy 1 zlot wielkopolskiej grupy motocyklowej i w niedziele rano lecimy do czestochowy, ma byc fajna pogoda, pomyślcie o czechach :)a tak w ogóle co z Wojtkiem bo nie pisze... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Czy temat latania w majowy week w CZ jest jeszcze aktualny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 mistral teraz dla mnie juz za późno, mam olej wymieniony i mam nadzieje ze styknie na całą trasę po Uk Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no mi do wymiany brakuje właśnie 2k i chciałbym to zrobić w długi week !!! Ale może następnym razem ..... jak będzie okazja gdzieś dalej polecieć .... się zgadamyJa prawdopodobnie polece na CHORWACJE i tak właśnie szuka i patrze pod kogo się podłączyć :Dna czerwiec w sumie na całe lato. Termin się jakoś dogra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja mam zamiar lecieć na chorwację w trasie między innymi balton plitvickie jeziora i w dól do makarskiej ale max jakieś 7 dni termin do utalenia Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 seba a mógłbyś mi podesłać o ile już masz zaplanowaną trasę i jakie planujesz przeloty dzienne :Dbo jak chcesz dziennie robić po 800 km to ja muszę zrobić tuning kanapy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Koledzy 07- 08. 05 Stare Mesto road racing.Ja nie jade bo mi za daleko czekam na Radvanice i Terlicko ale polecam bo warto tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) http://img684.imageshack.us/i/chorwacja2011.jpg/ Wstępnie Tak Trasa Wygląda myslę że max do 500km Dziennie TERAZ POWINIEN Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez seba_fzs Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 link nie chodzi Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 jako ze wyjazd nie doszedł do skutku proponuje reaktywować projekt w okolicach 4 czarwca :)co o tym sądzisz Rozi? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 to gdzie jedziecie tym razem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 jestem ZA a nawet przeciw!!!!!!!!! TO Lecimy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) hmmm a ja się zastanowie:P Jak dla mnie wy jesteście za bardzo zapierdalacze:Pa i no termin mi nie pasuje;P Edytowane 19 Maja 2011 przez seba_fzs Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 hmmm a ja się zastanowie:P Jak dla mnie wy jesteście za bardzo zapierdalacze:Pa i no termin mi nie pasuje;P nie kokietuj ściśnij mocniej zwieracze i lecimy fajnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi