Robas Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) już widać, że za tydzień będzie jeszcze zimno więc póki co przekładamy wypad o tydzień na 1 kwietnia.(trochę się przeliczyłem :blink: )jeśli nadal nie będzie fajnie to wówczas połowa kwietnia, może w połączeniu z Jasną Górą :) Edytowane 21 Marca 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 już widać, że za tydzień będzie jeszcze zimno więc póki co przekładamy wypad o tydzień na 1 kwietnia.(trochę się przeliczyłem :blink: )jeśli nadal nie będzie fajnie to wówczas połowa kwietnia, może w połączeniu z Jasną Górą :)[/quoteJa jak dobrze pójdzie za dwa tygodnie odpale fazera:) Fotki Po Dzwonie w Tamtym Roku:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 [/quoteJa jak dobrze pójdzie za dwa tygodnie odpale fazera:) Fotki Po Dzwonie w Tamtym Roku:)ładnie go załatwiłeś... ;) jak to wiwinąłeś, że zrobiłeś z niego choppera? :laugh: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ja niestety odpadam bo kwiecień mam zaplanowany. Szykuje się do zmiany motocykla na supermoto więc nie chcę nakręcać kilometrów tymbardziej że nowe gumy i klocki założone a na dniach zostaną wymienione płyny. Będę śledzić temat wypraw i spróbuję się dołączyć następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Woziu my też narazie nie lecimy bo Roziemu nie pasuje. może polecimy 15 kwietnia. a nie chcesz lecieć teraz w sobote do gniezna na zlot albo 17 na jasną górę ? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Na jasną górę sam bym pojechał tylko rozi straszy spalonym sprzęgłem Jak dobrze pójdzie 8kwietnei odbieram fazera:) Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 to pasuje :) Saba sprzety i tak postawimy gdzies dalej zeby z wyjazdem nie bylo problemu a w paradzie nie ma sensu jechac... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 (edytowane) kolega pytał o nawigację. Zakupiłem w Media markcie Larka 35 AT za 350 zł i dodatkowo AutoMapę europy w Vobisie za 370 zł. Zaletą jest cena i dwa uchwyty do motocykla i samochodu.Ps. czekam na relacje, bo w tamte strony wybieram się na wekend majowy... Edytowane 31 Marca 2011 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 kolega pytał o nawigację. Zakupiłem w Media markcie Larka 35 AT za 350 zł i dodatkowo AutoMapę europy w Vobisie za 370 zł. Zaletą jest cena i dwa uchwyty do motocykla i samochodu.Ps. czekam na relacje, bo w tamte strony wybieram się na wekend majowy... Dzięki za info odnośnie nawigacji napewno sprawdze. Jak juz testowałeś to napisz jak sie sprawuje ten model bo jeszcze nie kupiłem i nadal niewiem jaki model wybrać. Woziu my też narazie nie lecimy bo Roziemu nie pasuje. może polecimy 15 kwietnia. a nie chcesz lecieć teraz w sobote do gniezna na zlot albo 17 na jasną górę ? Ja odpadam bo w sobote 2 kwietnia w lesznie chuczne otwarcie sezonu. A w niedziele z kolei na moto bazar do poznania lece na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 i jak Rozi kiedy ruszamy? :) ja w ten weekend trochę polatałem - niecałe 800 zrobione ;) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 i jak Rozi kiedy ruszamy? :) ja w ten weekend trochę polatałem - niecałe 800 zrobione ;) to ja jestem leszczu bo tylko 300, ale intensywnie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no a co z czechami? :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no a co z czechami? :) lecimy, a Częstochowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 termin Rozi!!! ja teraz prawdopodobnie jak na razie bede mial troche czasu bo zwalniam sie z roboty :icon_mrgreen: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Najlepiej to się nie umawiać tylko decyzja na szybko.Ja już Pepikowo mam zaliczone w niedziele :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi