Skocz do zawartości

winklowanie-czechy, słowacja- końcówka marca

Robas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

\

Cała trasa. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie jechałem tamtędy rok czasu a zaraz wcześniej dostałem 1100 zł mandatu w czechach i wszedzie widziałem policję, zresztą to było dawno temu... Teraz kolanko podnóżki, mniam...

miodzio odcinek, lecieliśmy w pażdzierniku tamtędy :)

Traskę o której mówi spiwor musimy zrobić jeszcze raz :bigrazz: fajnie się oglądało i miło wspomniało :icon_biggrin:

dokładnie...

polecimy jest na trasie :) odemnie może jeszcze kumpel poleci. fajnie byłoby lecieć w pare sprzętów :crossy:

WWW.WGM.NET.PL

fajnie byłoby lecieć w pare sprzętów :crossy:

Fajnie ale wiesz o tym że połowa jak poleci to będzie sukces :flesje: a poza tym większą grupę emeryci mogą nie przygarnąć i gdzie przekimamy :biggrin:

Edytowane przez ROZI

Fajnie ale wiesz o tym że połowa jak poleci to będzie sukces :flesje: a poza tym większą grupę emeryci mogą nie przygarnąć i gdzie przekimamy :biggrin:

najważniejsze że Ty polecisz :buttrock:

fajny był klimat z seniorami :clap:

tym razem nie będzie czasu na zwiedzanie :biggrin:

WWW.WGM.NET.PL

najważniejsze że Ty polecisz :buttrock:

fajny był klimat z seniorami :clap:

tym razem nie będzie czasu na zwiedzanie :biggrin:

Fajnie było :biggrin:

:bigrazz: Banana mam na twarzy jak przypomnę sobie szukanie noclegu śmiechu kupa i miło powspominać, dlatego warto ruszyć d**ę z domu bo tego co zobaczymy i przeżyjemy nikt i nic nam nie zabierze :flesje:

Fajnie było :biggrin:

:bigrazz: Banana mam na twarzy jak przypomnę sobie szukanie noclegu śmiechu kupa i miło powspominać, dlatego warto ruszyć d**ę z domu bo tego co zobaczymy i przeżyjemy nikt i nic nam nie zabierze :flesje:

odrazu przypomniało mi się szukanie pierwszego noclegu w niemczech :biggrin:

a tej pani nie trzeba było przepuścić :clap:

:icon_mrgreen:

WWW.WGM.NET.PL

odrazu przypomniało mi się szukanie pierwszego noclegu w niemczech :biggrin:

a tej pani nie trzeba było przepuścić :clap:

:icon_mrgreen:

:banghead: Chętna była na obronę mam tylko 1400 km zrobione tego dnia ale szkoda, szkoda :buttrock:

Wojtek, pewnie polecisz cebrą, prawda? :biggrin: nie mogę już się doczekać ciepła... :banghead:

z nart widzę, ze jest kupa, ale może wyskoczę w lutym to dam Ci znać.

kupiłem w sobotę Vel Satisa, fajna furmanka, aż znowu polubiłem jazdę dwuśladem :notworthy:

WWW.WGM.NET.PL

Wojtek, pewnie polecisz cebrą, prawda? :biggrin: nie mogę już się doczekać ciepła... :banghead:

z nart widzę, ze jest kupa, ale może wyskoczę w lutym to dam Ci znać.

kupiłem w sobotę Vel Satisa, fajna furmanka, aż znowu polubiłem jazdę dwuśladem :notworthy:

Sześć ja oczywiście lecę cebrą, :crossy: tylko jak sobie przypominam Słowację kali maja to nieciekawie było oni mają dziwną manię sypania dróg żwirem więc jest trochę ślisko :lapad:

:eek: CO KUPIŁEŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO TYLKO NIE RENAULTA choć auto nietuzinkowe takie jak lubię

miałem lagunę i dobrze mi sie jeździło, jednak tym to komfort bez porównania, ogromniasty jest no i ma wszystko co może być na wyposażeniu :biggrin: automacik, wcześniej miałem audi w automacie i innego już nie kupuje... on albo się podoba albo nie...

a z drogami damy radę :buttrock: jak będzie żle to zmodyfikujemy trasę :crossy:

Edytowane przez Robas

WWW.WGM.NET.PL

miałem lagunę i dobrze mi sie jeździło, jednak tym to komfort bez porównania, ogromniasty jest no i ma wszystko co może być na wyposażeniu :biggrin: automacik, wcześniej miałem audi w automacie i innego już nie kupuje... on albo się podoba albo nie...

a z drogami damy radę :buttrock: jak będzie żle to zmodyfikujemy trasę :crossy:

:flesje: samochód fajny tylko marka :icon_rolleyes: tyle opinii ilu użytkowników :buttrock: każdy jeździ czym chce demokrację mamy :icon_mrgreen:

Edytowane przez ROZI