Robas Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 \ Cała trasa. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie jechałem tamtędy rok czasu a zaraz wcześniej dostałem 1100 zł mandatu w czechach i wszedzie widziałem policję, zresztą to było dawno temu... Teraz kolanko podnóżki, mniam... miodzio odcinek, lecieliśmy w pażdzierniku tamtędy :) Traskę o której mówi spiwor musimy zrobić jeszcze raz :bigrazz: fajnie się oglądało i miło wspomniało :icon_biggrin: dokładnie... polecimy jest na trasie :) odemnie może jeszcze kumpel poleci. fajnie byłoby lecieć w pare sprzętów :crossy: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) fajnie byłoby lecieć w pare sprzętów :crossy: Fajnie ale wiesz o tym że połowa jak poleci to będzie sukces :flesje: a poza tym większą grupę emeryci mogą nie przygarnąć i gdzie przekimamy :biggrin: Edytowane 20 Stycznia 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Fajnie ale wiesz o tym że połowa jak poleci to będzie sukces :flesje: a poza tym większą grupę emeryci mogą nie przygarnąć i gdzie przekimamy :biggrin: najważniejsze że Ty polecisz :buttrock: fajny był klimat z seniorami :clap: tym razem nie będzie czasu na zwiedzanie :biggrin: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 najważniejsze że Ty polecisz :buttrock: fajny był klimat z seniorami :clap: tym razem nie będzie czasu na zwiedzanie :biggrin: Fajnie było :biggrin: :bigrazz: Banana mam na twarzy jak przypomnę sobie szukanie noclegu śmiechu kupa i miło powspominać, dlatego warto ruszyć d**ę z domu bo tego co zobaczymy i przeżyjemy nikt i nic nam nie zabierze :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Fajnie było :biggrin: :bigrazz: Banana mam na twarzy jak przypomnę sobie szukanie noclegu śmiechu kupa i miło powspominać, dlatego warto ruszyć d**ę z domu bo tego co zobaczymy i przeżyjemy nikt i nic nam nie zabierze :flesje: odrazu przypomniało mi się szukanie pierwszego noclegu w niemczech :biggrin: a tej pani nie trzeba było przepuścić :clap: :icon_mrgreen: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 odrazu przypomniało mi się szukanie pierwszego noclegu w niemczech :biggrin: a tej pani nie trzeba było przepuścić :clap: :icon_mrgreen: :banghead: Chętna była na obronę mam tylko 1400 km zrobione tego dnia ale szkoda, szkoda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Wojtek, pewnie polecisz cebrą, prawda? :biggrin: nie mogę już się doczekać ciepła... :banghead: z nart widzę, ze jest kupa, ale może wyskoczę w lutym to dam Ci znać. kupiłem w sobotę Vel Satisa, fajna furmanka, aż znowu polubiłem jazdę dwuśladem :notworthy: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Wojtek, pewnie polecisz cebrą, prawda? :biggrin: nie mogę już się doczekać ciepła... :banghead: z nart widzę, ze jest kupa, ale może wyskoczę w lutym to dam Ci znać. kupiłem w sobotę Vel Satisa, fajna furmanka, aż znowu polubiłem jazdę dwuśladem :notworthy: Sześć ja oczywiście lecę cebrą, :crossy: tylko jak sobie przypominam Słowację kali maja to nieciekawie było oni mają dziwną manię sypania dróg żwirem więc jest trochę ślisko :lapad: :eek: CO KUPIŁEŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO TYLKO NIE RENAULTA choć auto nietuzinkowe takie jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) miałem lagunę i dobrze mi sie jeździło, jednak tym to komfort bez porównania, ogromniasty jest no i ma wszystko co może być na wyposażeniu :biggrin: automacik, wcześniej miałem audi w automacie i innego już nie kupuje... on albo się podoba albo nie... a z drogami damy radę :buttrock: jak będzie żle to zmodyfikujemy trasę :crossy: Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) miałem lagunę i dobrze mi sie jeździło, jednak tym to komfort bez porównania, ogromniasty jest no i ma wszystko co może być na wyposażeniu :biggrin: automacik, wcześniej miałem audi w automacie i innego już nie kupuje... on albo się podoba albo nie... a z drogami damy radę :buttrock: jak będzie żle to zmodyfikujemy trasę :crossy: :flesje: samochód fajny tylko marka :icon_rolleyes: tyle opinii ilu użytkowników :buttrock: każdy jeździ czym chce demokrację mamy :icon_mrgreen: Edytowane 26 Stycznia 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 żebym tylko fazera zdąrzył poskładać:D Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 żebym tylko fazera zdąrzył poskładać:D :crossy: dasz radę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 no to jest już nas 4 jak na razie :buttrock: może jeszcze jeden kumpel poleci jak kupi sprzęta bo swojego skasował :clap: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 no to jest już nas 4 jak na razie :buttrock: może jeszcze jeden kumpel poleci jak kupi sprzęta bo swojego skasował :clap: :flesje: to już mały tłum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 :flesje: to już mały tłum tak... a pojedziemy pewnie znowu w dwóch :crossy: lubie to :buttrock: jest wesoło :lalag: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi