mistral111 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 i jak zwykle wszytko się odwleka w czasie - a że tak spytam gdzie bedziesz latal z rozim jak on ma troche daleko do wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) no lubię chłopaczynę :icon_mrgreen: fajnie się z nim :crossy: w traske ktora miala byc w marcu - do czech i słowacji :)no ja musze byc na miejscu następna sobotę a Rozi pisze ze nie może w tygodniu chociaż gdyby się spiął to pewnie dałby radę, co Rozi? :) ja całe tygonie mam wolne :buttrock:dziś pierszy raz :crossy: od miesiąca ale bajer :lalag: Mistral dasz tel na PW, lecimy jutro gdzies? :) Edytowane 3 Czerwca 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Rozi kiedy lecimy? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Panie wybieraj weekend i lecimy ja się dostosuję :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 18 czerwiec jak będzie pogoda możliwa :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 może być :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 18 to sobota a na ile lecicie .... do niedzieli czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 no z 3 dni - czyli sobota,niedziela,poniedziałek :) po około 500-600 km dziennie :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 ruzumiem czechy-slowacja i pewnie wylądujecie na koniec w krakowie a z krakowa do poznania juz masz 450 km masz jakis plan gdzie mniej wiecej sie chcecie dotrzec każdego dnia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Kraków nie wchodzi w grę, tylko góry i bez planu ile sie przejedzie to będzie oklecisz? :) Edytowane 10 Czerwca 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 z przyczyn niezależnych ode mnie na w najbliższym czasie jestem wyłączony z sezonu motocyklowego :) ale mam nadzieje że szybko sie uporam z problemami i od lipca wystartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 szkoda :( kurcze ale mnie media lubią... w kwietniu koleś z radia zet mnie w skorzęcinie zaczepił i wypytywał z mikrofonem a dziś na zlocie w rogalinie pani z kamerzystą wywiad robili dla tvp :icon_mrgreen: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 świetnie tyle imprez ze nie wiadomo na którą sie wybrac zlot w rogalinie o ktorym nie wiedzialem yamaha experience day na torze czy piknik lotniczy pod pobiedziskami .... :D dobrze ze kazdy gdzies byl i sie dobrze bawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) świetnie tyle imprez ze nie wiadomo na którą sie wybrac zlot w rogalinie o ktorym nie wiedzialem yamaha experience day na torze czy piknik lotniczy pod pobiedziskami .... :D dobrze ze kazdy gdzies byl i sie dobrze bawilbyłem wczoraj na pikniku, nie mów, że Ty też? :) fajna imprezkateraz tylko żeby była pogoda w weekend i lecimy do południowych sąsiadów :) Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistral111 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ano byłem na pikniku od 10 do 16.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi