gorgar Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam Chciałbym się zapytać jak wygląda sprawa ze zniżkami przenoszonymi z motocykla na auto. Czy robią jakieś problemy? Zawsze wydawało mi się, że bez problemu przepisują. Znalazłem ostatnio parę wypowiedzi, że jednak nie. Mam już mętlik w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 A nie prościej było by wziąć telefon i zadzwonić np. do takiego pzu czy innej axy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutecki Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) W normalnych TU zniżki przypisywane są do osoby, a nie typu pojazdu. Co najwyżej możesz dostać wzwyżkę za staż. Edytowane 16 Stycznia 2011 przez lutecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgar Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Tak się wypytuję bo dzwoniłem do kilku TU i różne teorie słyszałem. A jestem ostrożny bo właśnie mi jedno TU pod tytułem benefia zmarnowała zniżki ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 W PZU przenieśli mi zniżki na moto, mimo, iż auto mam w innym TU. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Link4 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Hej gorgar, praktyka w tym zakresie jest różna w zależności od TU. Nie ma bowiem jednej rynkowej zasady. Mogę się tylko wypowiedzieć w imieniu towarzystwa , które reprezentuję – u nas zniżki i zwyżki są przenoszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Hej ekspercie! jednak ja miałem rację i wyskoczyliście z 14800 pln zamiast proponowanych i urealnionych 3600:) pozdrawiam towarzystwo ubezpieczeniowe, które reprezentujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Witam Chciałbym się zapytać jak wygląda sprawa ze zniżkami przenoszonymi z motocykla na auto. Czy robią jakieś problemy? Zawsze wydawało mi się, że bez problemu przepisują. Znalazłem ostatnio parę wypowiedzi, że jednak nie. Mam już mętlik w głowie. u nas przenosimy bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi