Vivaldi_V1 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Gratulacje:) Kupiłeś ją bo szukałeś takiego motocykla czy to była okazja?? zastanawiam się bo mówiłeś o całkowicie innych motocyklach w kwestii następcy Fazerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 ernestZL wiesz jak ciężko jest znaleźć coś po kilofazie? :bigrazz: yyyyyyyyyyy FZ 1 ?:)))))))))))))))))))))))) hehe wiesz bez obrazy ale widziałem Twojgo Fazera na żywo , przesiadanie sie z niego na VFR 800 to jak dla mnie krok wstecz chyba ze oczekujesz od maszyny zupelnie czegos innego;) to tylko moje skormne zdanie . Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Vivaldi_V1, zgadza się - bardzo mocno nastawiłem się na R1, lecz znaleźć dobry egzemplarz to jakiś obłęd, poza tym jakoś nie przypadła mi do gustu mocno sportowa pozycja za kierownicą... może muszę do tego dojrzeć... RockDriver- FZ1 bardzo mnie się podoba i byłby najlepszą opcją, lecz niestety budżet mam ograniczony a na FZ1 w wersji S musiałbym mieć około 20tys... Pojeżdżę i zobaczę czy będzie mi starczał - jeżeli będzie mu brakowało "tej" iskry co miał Fazi to będzie zmiana... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Dziś zakończyłem pracę przy felgach Vitka :bigrazz: Wyszło tak: A tak felgi prezentują się na motocyklu (niestety zdjęcia zrobiłem przed chwilką, więc nie są super wyraźne): Użyłem najpierw środka chemicznego w spray'u usuwającego starą farbę: Środek ten jest naprawdę skuteczny i usuwa farbę w 5 minut od psiknięcia.Następnie szlifowałem papierami o granulacji- 260; 400; 800. Kolejnym etapem są papiery wodne, u siebie zastosowałem- 1000; 2000; 2500. Następnie polerka z pastą w kostce. Palce mnie bolą i mam je pościerane, ale jestem zadowolony z efektu :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) Efekt końcowy jest niesamowity! A Ty przynajmniej wiesz, że to porządna robota, bo własnoręczna!! :clap: Zawsze też zostaje świadomość, że się zrobiło to samemu, a to uczucie bezcenne :DChoć szkoda, że nie zrobiłeś fotek "przed", by można było porównać w jakim były stanie i jak lśnią teraz :) zapodaj chociaż foto za dnia, by poraził ten nowy blask ;) ach... i pościeranymi liniami papilarnymi się nie martw - raczej niebawem "odrosną" - za to od polerki bicepsik się pewnie nieźle wyrobił :D Edytowane 23 Marca 2011 przez Manuela Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Dzięki :bigrazz: Tak się prezentuje w dzień :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Linki coś nie banglają :( Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Bardzo fajna VFR, zadbana widać, gratulacje :icon_biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi