zbyszekpa Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 startuje ktoś z Poznania? ja planuję o 7 rano wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy_adas Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 spal ktos z Was na Gorce;>?? calkiem dobra atmosfera tam byla:) pzdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) CzołemSpał, spał ;)Jeśli to można nazwać spaniem. Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez sitars Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy_adas Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 ta weselna przy ognisku przyspieszyla moje pojscie do namiociu , wiec ja troche sie przekimalem:) pzdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki72 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dla tych którzy byli rozczarowani słowami kazania http://www.petycjeonline.pl/petycja/motocyklisci-przeciw-agitacjom-politycznym-na-motocyklowym-zlocie-gwiazdzistym/384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Petycja dobra ja się podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejkejokej Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Drozdy Kierownicy.To kazanie to była jakaś masakra. ten gość, co wygłaszał to kazanie to jakiś fanatyk. Jak można do prawie 40tys. społeczności motocyklistów mówić coś takiego. On powinien stanąć przed sądem za rzucanie fałszywych oskarżeń. Nie jestem w żadnym stopniu zwolennikiem pisu, czy po. W ogóle polityka jest dla mnie obca. Jednak ten gość, przesadził i to strasznie.Szkoda, że nie stałem wraz z motorem pod ołtarzem to bym chu...a zagłuszył katowaniem sprzętu.Więcej do częstochowy raczej nie jadę...Dzieki tego typu kazaniom ludzie się odwracają od kościoła.Precz z polityką na zlotach motocyklowych!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Też się podpisuje pod tym i każdy kto może niech się podpisuje może wyciągnał jakieś wnioski na przyszły rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi