dydur Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) 17 IV, nd - VIII Motocyklowy Zlot Gwiaździsty Jasna Góra 2011 - rozpoczęcie sezonu motocyklowego!!! Już nie mogę się doczekać!!! Przed chwilką znalazłem na stronie Biura Prasowego Jasnej Góry! http://www.jasnagora.com/zapowiedzi_miesie...=2011&miesiac=4 Edytowane 11 Stycznia 2011 przez dydur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 poczekajmy na konkrety od barta b ;) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 ja bankowo jade, pewnie znowu spora ekipa z wawy bedzie... w kazdym razie sezon jak zwykle rozpocznie sie znacznie wczesniej... :) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PietruchM Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ktoś z okolic Kielc się wybiera?;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Oczywiście jak co roku nasza grupa z OTM Prudnik się pojawi.Do zobaczenia. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Tak jak w zeszłym roku też się wybierzemy z okolic Poznania na cały weekend i pewnie połączymy z jakimś jeżdżeniem i zwiedzaniem. Częstochowa 2010: http://motowyjazdy.ubf.pl/forum/viewthread...2&thread_id=339 Edytowane 18 Stycznia 2011 przez Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aerox96 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To będzie mój pierwszy sezon i pierwsze rozpoczęcie, lecz nie wiem o której godzinie trzeba sobie tam podjechać żeby zająć miejsce blisko Głównego Ołtarza. Proszę o odpowiedź o której muszę sobie dojechać pod Jasną Górę żeby zająć dobre miejsce??? Jestem z Częstochowy więc daleko nie mam :cool: Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) To będzie mój pierwszy sezon i pierwsze rozpoczęcie, lecz nie wiem o której godzinie trzeba sobie tam podjechać żeby zająć miejsce blisko Głównego Ołtarza. Proszę o odpowiedź o której muszę sobie dojechać pod Jasną Górę żeby zająć dobre miejsce??? Jestem z Częstochowy więc daleko nie mam :cool: Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym sezonie. My w zeszłym roku parkowaliśmy od strony Klasztornej/Wyszyńskiego by móc sprawnie wyjechać a później można sobie dojść i sądzę, że wtedy pół godziny przed wystarczy. Chyba, iż chcesz parkować przed ołtarzem? Powodzenia w pierwszym sezonie i szerokich dróg. Edytowane 19 Stycznia 2011 przez Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Jeśli pogoda pozwoli to będziemy. Ktoś z Was jednodniowo, czy może nocuje gdzieś na miejscu lub w okolicach? My mamy załatwiony nocleg u zaprzyjaźnionego kolegi, oczywiście bikera, w ramach poprawy stosunków międzyludzkich moglibyśmy zorganizować jakieś spotkanie wieczorem czy po otwarciu, wychylily by my kilka, no sami wiecie... :bigrazz: Tydzień temu sprawdzałem i nie było żadnego info na stronce, ale dobrze, dobrze... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 mozna poleciec potem na krakow i po gorach poganiac... :) troche glupio walic tyle km na jeden dzien, ja bym zostal na troche... :)) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To by był bardzo dobry pomysł. W sobotę się pojawić na otwarciu, a np. w niedzielę z samego rana tak jak mówisz... Byli by chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 O ja w tym roku też jadę bo w końcu jest czym :icon_biggrin: . Widzę, że M4NIEK z mojej okolicy też się wybiera. Jak coś to mogę się dołączyć, bo samemu to nudno. Oby do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Polecam zakrętami przez Jurę można wjechać do Ojcowa i dalej. Jeśli ktoś jest nastawiony by przy okazji się gdzieś zatrzymać na kwadrans to tu trochę ciekawostek do pooglądania w okolicy: http://www.it-jura.pl/ Edytowane 19 Stycznia 2011 przez Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To by był bardzo dobry pomysł. W sobotę się pojawić na otwarciu, a np. w niedzielę z samego rana tak jak mówisz... Byli by chętni? Panowie, rozpoczęcie jest w niedzielę ;) O ja w tym roku też jadę bo w końcu jest czym :icon_biggrin: . Widzę, że M4NIEK z mojej okolicy też się wybiera. Jak coś to mogę się dołączyć, bo samemu to nudno. Oby do wiosny! Nie ma problemu, my jak co roku spotykamy się na stacji "Bliska" koło ronda w Kołbieli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi