komarek89 Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 witam :D proszę modów o nie zamyknie wątku potrzeba:-linki-zębatka do tyłu(mniejsza) -kranik-filtr powietrza-manetki-dętki -laczki(opony)(do komara)proszę adresy wraz z opisem bo na mogliskiej niemoglem znaleźć :) jakiś tani sprawdzony lakiernik, z tym mi się nie spieszy [glow=cyan:59c681fd7d]EDIT: można usunąć znalazlem, sklep znajduje sie za JAPAN service[/glow:59c681fd7d] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 www.agmot.prv.pl - tanio i dobrzewww.wilmat.torun.com.pl - średnie ceny ale dobre i sprawdzonewww.kemot.pl -drogo jak holera i przesyłka długo idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 (...)jakiś tani sprawdzony lakiernik, z tym mi się nie spieszy [glow=cyan:79e48ccd62]EDIT: można usunąć znalazlem, sklep znajduje sie za JAPAN service[/glow:79e48ccd62] Nie wiem gdzie jest japan service, ale sklep jest na Bronowickiej (naprzeciw pętli tramwajowej - być może właśnie tam trafiłeś). jakby coś - to na giełdzie w Balicach też są stanowiska z częściami do motorowerów.Co do lakiernika - polecono mi kiedyś do samochodu lakiernika na rozwidleniu alei 29-List i Powstańców (przy samych ostatnich światłach na alejach), ale najlepiej to w spisie forumowiczów znajdź sobie forumowicza "Jędrek" - i z nim sie skontaktuj - on robi tanio i dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarek89 Opublikowano 12 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 :) sklep na mogliskiej jest, przed plivą ale po przeciwnej stronie, taki mały że go bym niezauwazył gdyby nie japan serivice był dawno temu na nadwiślańskiej naprzeciwko vistuli, ale już sklepu nie maten jest dobry :D dzięki pojeżdżę op kraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi