Maras31 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 BruusZX6 i co lecimy w sobote na południe??? :) pogoda ma dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbix Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam wszystkich, to ja chyba jestem 24 :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Również witam wszystki od MT ka. Mam ten moto od czerwca zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazol77 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam Czyżby od marca 2012 roku nikt nie nabył MT-01 ? :wink: To w takim razie ja dopisuję się do listy szczęśliwych posiadaczy tego monstrum i pozdrawiam pozostałych jawnych i skrytych ;) użytkowników Yamahy KODO. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 I ja się podpisuje jako kolejny zaczarowany momentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas88 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 i ja dopisze sie do listy choć swój sprzęt odbioram dopiero w niedziele :) mam nadzieje ze będzie nas coraz więciej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Niech MOOOOC będzie z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas88 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 MOOOC zdecydowanie będzie :D czuje mega respect przed tym Motocyklem ale jak już się na niego wsiądzie i poczuje te wibracje nie można si enie zakochać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Witam i gratuluje słusznego wyboru :biggrin: Wstaw fotki i pochwal sie sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Również witam w szanownym gronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazol77 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam Jak już jest troszku więcej czasu, to musimy już ludzie pomyśleć o przyszłorocznym zebraniu posiadaczy MT-01 na piwko i pogaduchę, bo jakoś marnie to wychodzi :) a i jeszcze kiedyś czytałem o osobnym forum MT-01, ktoś tam miał się tego podjąć, wiecie coś więcej ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Na spotkanie każdy jest chętny , ale jak przychodzi co do czego to nikt nie ma czasu . Wiem , kazdy ma coś , rodzina , dzieci , praca , znajomi , wakacje .Mnie sie rodzi w grudniu córka , i juz wiem , że w przyszłym roku nie polatam tyle co w tym . Ale nie powiedziałem ostatniego słowa , ustalmy miejsce ,czas i menu imprezy czy tam obiadu :cool: . Kto przyjedzie to będzie , kto nie przyjedzie , ten straci szanase na poznanie innych zakochanych w KODO zajebistych ludzi . Zatem , panie i panowie , ustalamy cos ? Dawajcie jakieś propozycje miejscówki , z opcją noclegu nawet , dużo nas tu nie ma , więc jakiś fajny hotelik w górach był by chyba najlepszy , by w przerwie między piwkiem na wódeczką machnąć jakąś rundkę po winklach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazol77 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) No kusząca byłaby droga 387 z Radkowa do Kudowy Zdrój i tam postój, jednak myślałem, żeby zrobić nasze rozmieszczenie na mapie Polski, wytyczyć środek i tam się spotkać, chociażby na dzionek :) no bo na dzionek, to chyba każdy znajdzie czas :wink:a więc zrobiłem mapkę i ująłem na niej takie miejscowości : Rawicz, Słupca, Poznań, Warszawa, Łódź, Hajnówka, Szczecin, Gostyń, Bełchatów i wyszła mi mapka jak poniżej i trza teraz wybrać gdzieś pośrodku, obczaić miejscówkę i spotkać się :) Czerwony punkt to geograficzny środek Polski w miejscowości : Piątek ( dzięki "Trufel" :) ) Edytowane 11 Listopada 2013 przez Gazol77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 387 to tragedia droga , jechałem tam miesiąc temu , dziura na dziurze .Geograficzny środek Polski to miejscowość Piątek :) jak by co , ale tych terenów nie znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas88 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 ja jestem jak najbardziej za spotkanie:) Panowie sa jakieś inne forma o MT by tam zaproponowac takze spotkanie? bo niestety chyba na naszym forum duzo ludzi sie nie odzywa:( ja z racje tego iż jestem kawalerem mam prawie każdy wolny weekend;) miejscowość Piątek spoko mi odpowiada :) jak coś chętnie zabiore ze sobą brata, jeździ kawasaki vulcan troche nie Kodo ale zawsze kolejne 2 kułka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi