robbelgia Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 witam moje moto jest szykowane do malowania wiec mam gaźniki wymontowane jak wyregulować gazniki (poziom paliwa ) za pomoc z góry dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 tu masz manuala: http://vitek.vellum.cz/manualy/Kawasaki%20...ce%20Manual.zip skad wniosek, ze konieczna jest taka regulacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbelgia Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 na obrotach poniżej 1400 strasznie szarpie łańcuszek i nie wiem kiedy był ostatnio regulowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbelgia Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 dzięki za manuala regulacja pomogła teraz przy 1200 równiutko chodzi troszkę polatałem [jakieś 400 km]jest o niebo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi