archi4lo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 witam wszystkich forumowiczow.mam pytanie czy kupi sie el 250 w cenie 3tys zl?patrzac na ogloszenia troche widze takich motorkow ale czy warte sa one wg was zainteresowania.z gory prosze o nie pisanie odpowiedzi w stylu za tyle to dobrego stroju nie kupisz itd.stroj juz mam a i cena podana za sam motocykl czyli ewentualne oplaty oddzielnie bym liczyl.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archi4lo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 witam wszystkich forumowiczow.mam pytanie czy kupi sie el 250 w cenie 3tys zl?patrzac na ogloszenia troche widze takich motorkow ale czy warte sa one wg was zainteresowania.z gory prosze o nie pisanie odpowiedzi w stylu za tyle to dobrego stroju nie kupisz itd.stroj juz mam a i cena podana za sam motocykl czyli ewentualne oplaty oddzielnie bym liczyl.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Żeby wiedzieć czy są warte trzeba jechać i zobaczyć, po ofertach widać mniej więcej jakie są ceny tego sprzętu więc jeżeli któryś jest tańszy to prawdopodobnie jest to ``okazja``. Ciężko powiedzieć. Najlepiej wrzuć ogłoszenie, które Cię interesuje może ktoś zna te moto, albo mieszka nie daleko i Ci je obejrzy i powie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz45 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam, ja mojego kupiłem w zeszłym roku za dokładnie 3600zł, 1992 rok, import z Niemiec, stan BDB. Przejeździłem nim cały zeszły sezon i jak na razie jestem jak najbardziej zadowolony. Także jak do tych 3k dołożysz jeszcze parę stówek to myślę że możesz wyhaczyć konkretnego sprzęta. Ale wiadomo - to kwestia indywidualna, tak jak napisał kolega powyżej - trzeba pojechać, dokładnie obejrzeć, dokonać jazdy próbnej, pogadać z właścicielem/handlarzem itd. powodzenia w zakupie i udanej jazdy w nadchodzącym sezonie :crossy: pozdro :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalapa Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 (edytowane) orientujecie się w jakich latach były produkowane modele el 250 z mocą 17, 27 i 35 KM? szukam el 250, dawajcie znać jakby co. Edytowane 10 Marca 2011 przez jalapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi