TomaszCA Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Oddam ww buty. Model podobny do tych: http://www.moto-akcesoria.pl/buty-motocykl...ing-iii,p,37557 Kupiłem je około roku temu. Sprzedawca polecał, że sam w takich jeździ i są prawie tak samo dobre jak 2 razy droższe marki. Może są dobre i wytrzymałe, ale założyłem je tylko kilka razy. Dlaczego? Bo jestem francuska księżniczka i oczekuję trochę lepszej wygody podczas chodzenia, a te buty mają zbyt sztywną podeszwę. Kto chce, to poproszę adres do wysyłki na PW. Koszty wysyłki pokryję, bo w końcu to nie fortuna. Jak się spotkamy kiedyś na trasie, to postawisz Pepsi i będziemy kwita. Nigdy nie chorowałem na żadne choroby skóry. Przy butach to dość ważne chyba. :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil1005 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 PW poszlo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszCA Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Dostałem. Koniec tematu, buty jadą do emila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil1005 Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Może ktoś inny te buty otrzyma bo ja niestety nie dostałem :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts