Luk Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 ...jak narazie głowię sie nad innym problemem wykupili w Olsztynie wszystkie tłumiki SPORT do MZ 250 i jestem zmuszony czekać a ja chce sobie taki wstawić a tu nie mozna kupic bo wykupili jeszcze 2 dni temu były :DWidze ze w Ol. jest jakas mania na te tlumiki. :? Pytales w motozbycie czy sa rozne do 250 i 251? Bo mi sie cos zdaje, ze gosc mowil jakoby one byly do 251 i jezeli nie ma w sprzedazy 2 rodzajow to na Twoim miejscu bym sobie podarowal wstawianie go do 250. Szkoda wyrzucic 150 zeta w bloto, no chyba ze zalezy Ci na wygladzie (kosztem utraty mocy). pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibol Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 wiem wiem ze Twoje i mi sie to własnie podoba bardzo :buttrock: a nie miałem innej zbytnio fotki ale mam nadzieje ze sie nie gniawasz ze Twojej maszy ki fotke tam wrzuciłem rysująć jej czerwone koło na zadupku???? :mrgreen: :DJa tylko zaznaczylem ze to moja MZ, jakby ktos nie wiedzial, zwlaszcza ze chcialem sie wypowiedziec na ten temat.Gdybym ja mial sie gniewac, to co dopiero ViperPL ... i inni.Innymi slowy - spox Co do sportowego tlumika, to moj lezy odlogiem i jesli chcesz to moge odsprzedac :D Nie bardzo odpowiada mi jego dzwiek a wlasciwie halas ale za to wyglad z nim jest SUPER. CU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 23 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 a za ile byś mi go opylił? :mrgreen: bo Luk mi juz nagrywak kolege z Olsztyna koło 100 zł podobno bo jest praktycznie nowy tylko tydzień załozony był czy 2 bo potem remont zrobił gość i zmienił sobie na klasyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi