Skocz do zawartości

chce zrobić sobie tzw ZADUPEK :)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

...jak narazie głowię sie nad innym problemem wykupili w Olsztynie wszystkie tłumiki SPORT do MZ 250 i  jestem zmuszony czekać a ja chce sobie taki wstawić a tu nie mozna kupic bo wykupili jeszcze 2 dni temu były :D

Widze ze w Ol. jest jakas mania na te tlumiki. :? Pytales w motozbycie czy sa rozne do 250 i 251? Bo mi sie cos zdaje, ze gosc mowil jakoby one byly do 251 i jezeli nie ma w sprzedazy 2 rodzajow to na Twoim miejscu bym sobie podarowal wstawianie go do 250. Szkoda wyrzucic 150 zeta w bloto, no chyba ze zalezy Ci na wygladzie (kosztem utraty mocy).

pozdr.

Luk

wiem wiem ze Twoje i mi sie to własnie podoba bardzo :buttrock: a nie miałem innej zbytnio fotki ale mam nadzieje ze sie nie gniawasz ze Twojej maszy ki fotke tam wrzuciłem rysująć jej czerwone koło na zadupku???? :mrgreen:

:D

Ja tylko zaznaczylem ze to moja MZ, jakby ktos nie wiedzial, zwlaszcza ze chcialem sie wypowiedziec na ten temat.

Gdybym ja mial sie gniewac, to co dopiero ViperPL ... i inni.

Innymi slowy - spox

Co do sportowego tlumika, to moj lezy odlogiem i jesli chcesz to moge odsprzedac :D

Nie bardzo odpowiada mi jego dzwiek a wlasciwie halas ale za to wyglad z nim jest SUPER.

CU.

a za ile byś mi go opylił? :mrgreen: bo Luk mi juz nagrywak kolege z Olsztyna koło 100 zł podobno bo jest praktycznie nowy tylko tydzień załozony był czy 2 bo potem remont zrobił gość i zmienił sobie na klasyczny