czarekmbx Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 siemkajuż zrobiłem moto już nim latałem 3 razy ale niestety kolejny problem cieknie dekielek pokleiłem i na zgaszonym silniku oczywiście nie kapało zapaliłem pojezierzem 10 min zaczęło lecieć może macie jakiegoś znajomego co jest z zagranicy potrzebuje dekielka nówkę gość jeden ma mi załatwić za 100 euro ale teraz wyjechał to niemieć pomożecie so ry ze nie w temacie Ale o co chodzi? :ph34r: Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) jak to o co, zapalił fajkę na pojezierzu i zaczęło lecieć :icon_mrgreen: do autora; daj sobie spokój z tym sprzętem i postaraj się go jak najszybciej sprzedać, bo z Twoją wiedzą będziesz tylko zbierał na części, których nie ma i zakładał nowe tematy na forum. KTM'y od zawsze wymagały regularnego serwisu a do starszych sztuk nie sprzedają części więc będzie tylko gorzej :) Edytowane 28 Maja 2011 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 saltus w belgi jest dekiel i będę go miał nie długo a ja już nim jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo0002 Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Wybite rowki na koszu. Nowy kosz sprzęgłowy , nowe tarcze i docisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Wybite rowki na koszu. Nowy kosz sprzęgłowy , nowe tarcze i docisk. Wróżka czy co ? skąd wiesz że docisk do wymiany i że rowki się wybiły ? Z resztą problem tematu rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi