rahim711 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) Witam, wcześniej pisałem w sprawie Hondy. Mam silnik do remontu a bardziej odbudowy :clap: Znalazłem "niby" serwisówki. Zobaczcie na link czy one sa odpowiednie? Bo sądze że mało jest tego w nich. http://chomikuj.pl/Motorkarze/Serwis*c3*b3...vice+Manual.pdf Jeśli jesteście chętni mogę dać jeszcze dobrej jakości foty, chciałbym abyście pomogli opisać dokładnie części. Edytowane 17 Grudnia 2010 przez rahim711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 a z którego roku masz tą xl 250???? ja ostatnio kupiłem taką sztukę z 1976 roku w bardzo ładnym stanie co prawda trzeba było trochę przy niej pogrzebać ale to była czysta przyjemność jeżeli będziesz miał pytania służę pomocą pozdrawiam Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahim711 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja mam z 1985r z silnikiem RFVC. Ja chcę pomocy w rozbiórce silnika i pomocy w określeniu części jaki mają stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 a czemu chcesz go rozebrać?? nie odpala?? kiepsko chodzi?? Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Rusz głową i przeszukaj tematy autora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahim711 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Czy części z Hondy xl350r podejdą do xl250r? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Najszybsza metodą chyba będzie jak porownasz sobie nr katalogowe na fiszkach, ale wątpie czy częsci które cie interesują bez pasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahim711 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Też myślę że jednak nie podejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi