Marecki_ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Sprzedam moją kilofazę: http://otomoto.pl/yamaha-fzs-fazer-1000-ex...y-M2368584.html Motocykl jest bezwypadkowy i mocno doinwestowany. Jeżeli szukasz motocykla elastycznego w każdym zakresie obrotów i do tego szybkiego, w super stanie - to właśnie znalazłeś :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Sprzedam moją kilofazę: http://otomoto.pl/yamaha-fzs-fazer-1000-ex...y-M2368584.html Motocykl jest bezwypadkowy i mocno doinwestowany. Jeżeli szukasz motocykla elastycznego w każdym zakresie obrotów i do tego szybkiego, w super stanie - to właśnie znalazłeś :bigrazz: Moge sie dowiedziec dlaczego sprzedajesz tak swietna maszyne? Samych wydechow nie chcesz zamienic ja mam przelotwy akrapovic i ixila do wyboru jakas doplata? moge podeslac fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 pieciu7 dzięki za propozycję, lecz nie skorzystam. Te ixil'e dodają niesamowitego smaczku temu moto. A sprzedaję, bo chcę otworzyć działalność i potrzebuje gotówki - szlag mnie trafia, ale życie... Jak zdobędę gotówkę w inny sposób to Fazi zostaje ze mną. Pozdro!!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 pieciu7 dzięki za propozycję, lecz nie skorzystam. Te ixil'e dodają niesamowitego smaczku temu moto. A sprzedaję, bo chcę otworzyć działalność i potrzebuje gotówki - szlag mnie trafia, ale życie... Jak zdobędę gotówkę w inny sposób to Fazi zostaje ze mną. Pozdro!!! Powiem tylko powodzenia !! I zeby jednak Fazi został z Tobą!! Szkoda grzmota dawać bambrowi!! :crossy: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Znam ten ból... Rozwaliłem puszkę i muszę kupić nową a do tego potrzebna mi jest kasa.... Sprzedam mojego kilofazera 1000 `03 za 11990zl http://allegro.pl/yamaha-fzs-fazer-1000-20...1366200364.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dzięki Joey69 :buttrock: Rafal_akros współczuje, że rozwaliłeś puszkę i musisz sprzedać moto, lecz nie rozumiem dlaczego wklejasz link do swojej aukcji w MOIM ogłoszeniu?!!! Jest do tego osobny dział "SPRZEDAM MOTOCYKL" !!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jeśli nie skręcisz o 40 tysięcy to nie sprzedasz! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jeśli nie skręcisz o 40 tysięcy to nie sprzedasz! :wink: Hahahaha dobre ;) motocykl jest bez ściemy i to w świetnym stanie. Jak ktoś chce 9 -10 letnią sztukę z przebiegiem 15 tys km, to niech mojego nie kupuje :bigrazz: . Zresztą w poniedziałek sprawa się wyjaśni i najprawdopodobniej już nie będzie na sprzedaż :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Edit: Moto zarezerwowane... Choć dzisiaj się dowiedziałem, że nie muszę go sprzedawać ... :banghead: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 To odwolaj goscia i zostaw sobie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 To odwolaj goscia i zostaw sobie ! Chłopak był oglądać i załatwił pożyczkę na moto, a ja o swojej sprawie dowiedziałem się po tym fakcie. Jestem słownym człowiekiem. Może to naiwne, lecz mam pewne zasady. Fazi teraz będzie śmigał w zielonogórskim. Ps. Joey, teraz to wręcz trzeba umówić się na piwo aby zatopić smutki... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Chłopak był oglądać i załatwił pożyczkę na moto, a ja o swojej sprawie dowiedziałem się po tym fakcie. Jestem słownym człowiekiem. Może to naiwne, lecz mam pewne zasady. Fazi teraz będzie śmigał w zielonogórskim. Ps. Joey, teraz to wręcz trzeba umówić się na piwo aby zatopić smutki... I DONT BELIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To wniosek jasny zanim rozpuścisz siano szukaj czegoś nowego :D Może V ;] Piękny okres ceny lecą :D A na piwo może się uda jeszcze w tym roku trzeba obgadać ze wszystkimi :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jakoś mnie nie kręci sportowe V. Myślę nad R1 lub kawą ZX10 lub 12, chyba, że coś innego wleci w oko :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Za h*j bym nie pomyślał żę go sprzedasz:) ale nowy własniciel miał nie lada szczeście trafić na takie moto:) Ciekawe jakie będą wrażenia z przesiadki na supersporta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam Poznajecie faziego z mojego avatara? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi