Marecki_ Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Sprzedam moją kilofazę: http://otomoto.pl/yamaha-fzs-fazer-1000-ex...y-M2368584.html Motocykl jest bezwypadkowy i mocno doinwestowany. Jeżeli szukasz motocykla elastycznego w każdym zakresie obrotów i do tego szybkiego, w super stanie - to właśnie znalazłeś :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Marecki_ napisał: Sprzedam moją kilofazę: http://otomoto.pl/yamaha-fzs-fazer-1000-ex...y-M2368584.html Motocykl jest bezwypadkowy i mocno doinwestowany. Jeżeli szukasz motocykla elastycznego w każdym zakresie obrotów i do tego szybkiego, w super stanie - to właśnie znalazłeś :bigrazz: Moge sie dowiedziec dlaczego sprzedajesz tak swietna maszyne? Samych wydechow nie chcesz zamienic ja mam przelotwy akrapovic i ixila do wyboru jakas doplata? moge podeslac fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 pieciu7 dzięki za propozycję, lecz nie skorzystam. Te ixil'e dodają niesamowitego smaczku temu moto. A sprzedaję, bo chcę otworzyć działalność i potrzebuje gotówki - szlag mnie trafia, ale życie... Jak zdobędę gotówkę w inny sposób to Fazi zostaje ze mną. Pozdro!!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Marecki_ napisał: pieciu7 dzięki za propozycję, lecz nie skorzystam. Te ixil'e dodają niesamowitego smaczku temu moto. A sprzedaję, bo chcę otworzyć działalność i potrzebuje gotówki - szlag mnie trafia, ale życie... Jak zdobędę gotówkę w inny sposób to Fazi zostaje ze mną. Pozdro!!! Powiem tylko powodzenia !! I zeby jednak Fazi został z Tobą!! Szkoda grzmota dawać bambrowi!! :crossy: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Znam ten ból... Rozwaliłem puszkę i muszę kupić nową a do tego potrzebna mi jest kasa.... Sprzedam mojego kilofazera 1000 `03 za 11990zl http://allegro.pl/yamaha-fzs-fazer-1000-20...1366200364.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dzięki Joey69 :buttrock: Rafal_akros współczuje, że rozwaliłeś puszkę i musisz sprzedać moto, lecz nie rozumiem dlaczego wklejasz link do swojej aukcji w MOIM ogłoszeniu?!!! Jest do tego osobny dział "SPRZEDAM MOTOCYKL" !!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jeśli nie skręcisz o 40 tysięcy to nie sprzedasz! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Vector napisał: Jeśli nie skręcisz o 40 tysięcy to nie sprzedasz! :wink: Hahahaha dobre ;) motocykl jest bez ściemy i to w świetnym stanie. Jak ktoś chce 9 -10 letnią sztukę z przebiegiem 15 tys km, to niech mojego nie kupuje :bigrazz: . Zresztą w poniedziałek sprawa się wyjaśni i najprawdopodobniej już nie będzie na sprzedaż :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Edit: Moto zarezerwowane... Choć dzisiaj się dowiedziałem, że nie muszę go sprzedawać ... :banghead: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 To odwolaj goscia i zostaw sobie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 ivan161 napisał: To odwolaj goscia i zostaw sobie ! Chłopak był oglądać i załatwił pożyczkę na moto, a ja o swojej sprawie dowiedziałem się po tym fakcie. Jestem słownym człowiekiem. Może to naiwne, lecz mam pewne zasady. Fazi teraz będzie śmigał w zielonogórskim. Ps. Joey, teraz to wręcz trzeba umówić się na piwo aby zatopić smutki... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Marecki_ napisał: Chłopak był oglądać i załatwił pożyczkę na moto, a ja o swojej sprawie dowiedziałem się po tym fakcie. Jestem słownym człowiekiem. Może to naiwne, lecz mam pewne zasady. Fazi teraz będzie śmigał w zielonogórskim. Ps. Joey, teraz to wręcz trzeba umówić się na piwo aby zatopić smutki... I DONT BELIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To wniosek jasny zanim rozpuścisz siano szukaj czegoś nowego :D Może V ;] Piękny okres ceny lecą :D A na piwo może się uda jeszcze w tym roku trzeba obgadać ze wszystkimi :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jakoś mnie nie kręci sportowe V. Myślę nad R1 lub kawą ZX10 lub 12, chyba, że coś innego wleci w oko :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Za h*j bym nie pomyślał żę go sprzedasz:) ale nowy własniciel miał nie lada szczeście trafić na takie moto:) Ciekawe jakie będą wrażenia z przesiadki na supersporta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szedar Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Witam Poznajecie faziego z mojego avatara? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi