Krzych_Olsztyn Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Siema! zapisy do klubu mz jawa wsk jak chesz byc w tym klubie wyslij na maila fotki i opis siebie i motocykla swój gg mail nick itp dzeki.... jak mozesz wyslij wszytkim osobom którzy mają te maszyny (tą wiadomosc) czekamy [email protected] mój gg 2362515 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Ja Wyslalem Bo Szef mi ten Adres podal!!!!! Dostales Odemnie Maila??? Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Mam Jawę 350 TS i jestem z Wrocławia. Do klubu mógłbym mógłbym... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 9 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 to wysyłaj swój pis motockla jakies zdjecia i bedzie gites:) zapraszamy!!! :mrgreen: [email protected] lub tu [email protected] :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Hej Myslalem ze "zerejestruje" sie jako pierwszy. No coz....Mail poszedl.Krzysiek a dasz jakos liste kto sie odezwal ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 1.Krzych olsztyn przysłam 2.Veteranos 3. Kozik 4 . ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 10 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 jak przyslecie to strona juz ruszy na dniach Szef o to zadba mam nadzieję :D :mrgreen: bo im nas wiecej tym lepiej bedzie fajna strona nie kolejna www o MZ ale powazna strona o posiadaczach MZ w całym kraju takie przynajniej mamy aspiracje ale duzo zalezy od Was którzy to Czytacie czy zechce sie wam z pół godzinki popisac o sobie i motocyklu skombinować fotki i to wysłać mailem Szef sie zajmie juz resztą :mrgreen: czekamy :) bo sezon juz dawno Trwa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Witam, ja se mam ETZ250, tez wstąpiłbym do klubu MZ, nie mam jeszcze prawka (ale juz na kursie jestem),ale chętnie przyłączyłebym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 to co ze niemasz prawka najwazniejsze ze chesz byc z nami :D))))) czekam na maila wiec czekam mam nadezje ze niebawem dopisze Cie do Listy jak cos skotaktuj sie ze mna na Gg jak jakies pytania mail masz:) [email protected] Krzych moge do ciebe kozak mówic :D stary jestes spoko!!!!!!!!!!!!!!! wielkie dzeki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 10 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 pewnie prawko jak jezdzisz w miare uwaznie motorem to otrzymasz:) ja Yamaha SR 250 robiłem i MZetką 251 i 150 aaaa i jeszcze Yamą 125 takze sobie na kursie pośmigałem kolkoma :D i zdałem bez problemu :D :mrgreen: 2 lata temu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 mail wyslany,czekam na potwierdzenei czlonkowstwa ,namiary na strone i na szybkise spotkanie gdzies na szlaku...pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 dzeki Tomek własnie o trzymałem Twojego maila masz niebieską etke:) ja troche bedziesz miał czasu wolnego napisz jesszzce cos o motorze ok ale dzeki wielkie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 11 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 Szefie kiedy to ruszy doczekac sie nie mogę i veteranos tez bo gadam z nim na GG czekamy z niecierpliwością liczymy na Ciebie ze sie postarasz i ruszymy na juz w tym tygodniu :) :mrgreen: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 siem sorki bardzo ze tak długo to trwa ale miałem problemy techniczne musiałem kopa napirawic zformatowac dyski itp dlatego sie przydłurza ale cxały czas robie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 Ja juz w To nie wierze :) :D :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi