Joey69 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Witamy w gronie makaronów :D :buttrock: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 fajna -też cos za mną chodzi -tylko starsza bo tańsza -więc w razie czego strata mniejsza np. http://allegro.pl/aprilia-rsv-1000-mille-1...1401461407.html tylko mam obawy ,że po kilku hondach absolutnie bezawaryjnych będę rozczarowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Nie skosztujesz, nie zasmakujesz!!! Bezawaryjność - ważna sprawa ale nic na siłę, wszystko młotkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 fajna -też cos za mną chodzi -tylko starsza bo tańsza -więc w razie czego strata mniejsza np. http://allegro.pl/aprilia-rsv-1000-mille-1...1401461407.html tylko mam obawy ,że po kilku hondach absolutnie bezawaryjnych będę rozczarowany jeszcze nie tym razem ,narazie padło na Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Pogratulować.Mam zielony spray jak by co.Tanio oblecisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfral Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Pogratulować.Mam zielony spray jak by co.Tanio oblecisz. dzięki ,ale kupiłem "dobrze" więc na spray zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No i wpadł w sidła włoskiego zła. Graty Jaro Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi