PRZEM Opublikowano 16 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2005 Stary ja miałem dokładnie ten sam dylemat z SV i Banditem. Na początku miał być SV z niemiec, później Bandit z Francji (w miedzy czasie było jeszcze kawasaki ZX-7R ale to był drugi koniec polski) No i trafiłem na Fazera. A moj mail [email protected] Co do serwisu to Yamahe masz jeszcze w Chorzowie i Czechowicach - Dziedzicach, ale to już od ciebie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Od października jestem szczęśliwym posiadaczem małego fazera z owiewkami rocznik 2004. Założyłem mu wyższą szybę i czekam na wiosnę. Ta wyższa szyba to czysta rozpusta bo człowiek siedzi sobie jak panisko a wiatr czuć dopiero tak powyżej 120km/h, chociaż wystarczy dupsko przesunąć deko do tyłu i lekko sie pochylić. Pozdrawiam resztę rodziny fazzich. Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Spoko, widze ze watek o fazerze zostal odswiezony. Moj fazerek czeka na nowy sezon i w sumie na nowego wlasciciela. Tzn. przed sprzedaza musze go wyposazyc tylko w nowa oponke przednia. Bo przednia oryginalna niestety juz prawie nie ma bieznika. Do tego sie troche rozwarstwia i raczej juz sie nie nadaje do jezdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Witam. Też jestem szczęśliwym posiadaczem FAZERA 600 z 2003r.Co do skrzyni biegów to u mnie z 1 na 2 czasami jest stuknięcie, ale to normalne. Kolega ma FJR z 65 tys. i u niego jest podobnie. Zmieniłem w nim szybę na turystyczną, założyłem Bi-Xenony, wydech BOS.Jeszcze muszę jakoś przerobić tylną lampę, bo jest okropna. Może jakąś od R1? Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Maniek musimy sie kiedys sptkac, chcialbym obejrzec te Twoje biksenony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Nie ma problemu.Jak tylko "l :x ody puszczą :x " to daj znak.Jak chcesz to mogę zapodać fotki na maila. To wtedy i na ulicy mnie poznasz. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Dawaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Witam!Pocieszyliscie mnie ze skrzynia!Te typy widocznie tak maja! :) :) Dzisiaj bylem w serwisie yamahy zobaczyc jak im idzie upiekszanie mojego malenstwa FZS 600 02 i juz sie coly trzese z wrazenia ma nowiutki wydech karbon leo vince ,spojler pod płucem i zrobiony pełny przeglad .Te xenonki moga byc super chetnie bym zobaczyl!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 No chyba skrzynie to jest najsłabsza strona yamahy. Jednak w fazerze to nie ma sie co bac. Nie slyszalem jeszcze , zeby komus padla skrzynia albo zdarzaly sie jakiejs wiekszy zgrzyty. W moim sprzecie z przebiegiem ok . 18 tys chodzi idealnie i czysciutko, ale to zaden przebieg jak na normalny motocykl. A tak ogolnie , to moglby juz sobie ten snieg dac spokoj :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Te xenonki moga byc super chetnie bym zobaczyl!!! :lol:Witam.Podeślij mi mali to wyślę Ci fotki. A tak apropos ile kosztuje pług pod silnik, bo widziałem w katalogu Yamahy i są dwa ciekawe modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość snake_N Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem fz6-s 2004 r. ;) Jest to moj pierwszy motor zrobilem nim dopiero kilkaset kilometrów ale wrazenia sa niesmowite. Motorek jest super :P . Trudno mi cos wiecej napisac procz tego ze mozna takim motorem z powodzniem jezdzic nie majac wiekszego doswiadczenia w prowadzeniu jednośladów, jast bardzo przyjazdny dla uzytkownika, fajnie przyspiesza i hamuje. Dobrze spisuje sie w miescie. Nie majac wiekszych doswiadczen z motocyklami jestem pod wrazeniem jak skutecznie mozna wytracac prędkość hamujac biegami super sprawa wystarczy redukcja i hamowanie silnikiem przy niewielkim ruchu i spokojnej jezdie rzadko sie hamulca uzywa - super sprawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 28 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2005 Gratuluje dobrego zakupu , mysle ze bedziesz zadowolony nawet wtedy, gdy bedziesz musial uzyc hamulcow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dragonik Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Witam wszystkich fazerków!!!Ja posiadam fz6 N 2004r.Moim zdaniem jest to najladniejszy motocykl z posrod banditkow,chornecikow,sv suzuki itp.klasy 600.No i osiagi tez ma niezle 8) POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Zmieniłem w nim szybę na turystyczną, założyłem Bi-Xenony, wydech BOS.mam do ciebie pytanko : jak sprawuje ci się ten BOS-ik(zmieniałeś dysze?) ,sam myślę o sportowym wydechu do swojego fazera.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Jak się zachowuje? Cakiem ciekawie. Gada donośnie na wolnych obrotach i w momenie gdy przepustnica jest mocno otwarta. Podczas jazdy 80-140 prawie go nie słychać no chyba że jedziemy na 2 lub 3 biegu. Dysz nie zmieniłem bo to nie jest docelowy wydech. Ciekawostką jest fakt, że podniosło się zużycie paliwa i nie mam bladego pojęcia dlaczego. Widzę że jesteś prawie z wawy to można kiedyś gdzieś się styknąć to sam posłuchasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi