IG?A Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Witam... Moj kumpel chce kupić sobie moto tyle że jego kapitał to 5000zł... Myśleliśmy o czymś a'la RGV 250 NSR 250... Najlepiej by było coś w typie super sport.... Jak macie jakieś pomysły... ewentualnie mieliście lub macie (i chcecie sprzedać) WW sprzęty to piszcie.. jak z eksploatacją manelami itp.... P.S. GS 500 też wchodzi w grę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 RGV to dwusów, NSR pewnie też wiec ja bym raczej juz takiego nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 10 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Oj widzę że nie macie pomysłów... a co do dwusuwów to jak o nie dbasz to będą chodzić i dawać frajdę.... no może pierdzą ale to też ma swój urok.... jak latałem AF1 to żaden ścigacz nie wydawał takiego dzwięku tak że byłem unikatowy.... :buttrock:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruffneck Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 rgv jest sliczna ;) i relatywnie tania.. tez juz biegala mi chwile po glowie.. a tu znalazlem chyba jedyna :buttrock: na sprzedaz :| http://www.motocykle.tczew.pl/ogloszenia/c01.html pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Oj widzę że nie macie pomysłów... a co do dwusuwów to jak o nie dbasz to będą chodzić i dawać frajdę.... no może pierdzą ale to też ma swój urok.... jak latałem AF1 to żaden ścigacz nie wydawał takiego dzwięku tak że byłem unikatowy.... Ok rozumiem 50 czy 125 z dwusuwowym silnikiem bo nie mamy innego wyboru (w wiekszosci przypadków) ale 250 to juz przesada, ja bym wolał kupic juz 4suwową 500ke ( np. gs 500) o podobnej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi