Baaaca Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam! Jako że zamierzam kupić sobie takie buciki (a do Gdańska po nie leciał nie będę) http://moto.allegro.pl/buty-sidi-strada-ra...1337851359.html Chciałbym dowiedzieć się kto w W-wie lub okolicach jest przedstawicielem SIDI (salon, sklep) i ma może ten model "na sklepie"? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Serdeczne Bóg zapłać :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 ewentualnie moto-akcesoria.pl lub 3fun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dzięki Raczek. Sprawdzę w każdym podanym przez Was miejscu i porównam oferty. :icon_biggrin: Dzięki i pozdrawiam! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Czeknij jeszcze http://motopasja.eu/ Dobre ceny na wiekszosc rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRRzech Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Polecam MotoStyl na targowej 7. Kolega dal wyżej linka do stronki. Za Sidi Vertigo chcą dużo mniej niż na allegro czy w sklepach internetowych. Bodajże 790 zł, wiec naprawdę mają dobre ceny i do tego super obsługa :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam! Dzwoniłem, pytałem i tak to wygląda: Moto-akcesoria -799zł (jeżeli wezmę pod uwagę zniżkę 5%, którą u nich mam wychodzi 759zł) Moto-Pasja- nie mają w ofercie (dziwne) Moto-Styl- 769zł (czyli trochę taniej jak to pisał oRRzech) 3&Fun- 799zł Do Hondy nie dzwoniłem bo cena na pewno powalająca. Czyli firma, którą podałem w linku ma najlepszą ofertę (699 zł), pewnie ze względu na wyprzedaż i raczej u nich zamówię. A rozmiar sprawdzę na innym modelu SIDI i zamawiam STRADE przez Allegro(tą z Gdańska). :icon_mrgreen: Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 A rozmiar sprawdzę na innym modelu SIDI i zamawiam STRADE przez Allegro(tą z Gdańska). :icon_mrgreen: Dzięki i pozdrawiam! Nie chce cie stresowac, ale mi np. B2 i Vertigo inne rozmiary pasowaly :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 (edytowane) No na razie nie ma co gdybać. Pojadę, pomierzę, porozmawiam i coś się wymyśli (dopasuje). Mimo wszystko dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam! Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Baaaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi