bonhart88 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ja wiem że niekt sie nie przyzna głośno że wyglad to jeden z decydujących czynników podczas zakupu, bo to takie niemęskie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Pogratulowac sprzeta. Tak mi sie spodobal , ze pozazdroscilem Syrkowi http://img10.imageshack.us/gal.php?g=bandit1250012.jpg Aby do wiosnyyyy! :crossy: Pozdro Pikny jeee, gratki :lalag: Też szukałem czarnego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 wyglad moto jak colosc czesto ma decydujace znaczenie, ale wyglad samego silnika? raczej malo osob na to zwraca uwage bo niby kto wtedy kupowalby mala sv-ke:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ja wiem że niekt sie nie przyzna głośno że wyglad to jeden z decydujących czynników podczas zakupu, bo to takie niemęskie :wink: A co tu niemeskiego :banghead: Lata weryfikujä poglädy :flesje: Pozdro Pikny jeee, gratki :lalag: Też szukałem czarnego :wink: Ale Twoja Suzi ma lakierowane kufry, a moja nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Piękna sztuka( nie było przypadkiem poprawki w photoshopie ?) a myślałem że mój bandit jest naj lepszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi