dm15 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jak w temacie , więcej info : http://allegro.pl/honda-cbr-600-f4i-stunt-...1336733765.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 wszytko pięknie ładnie tylko moneta mi nie pasi. wiem wiem że można negocjować ale jak bym chciał tą f4i w cenie rozkraczonej F3 :bigrazz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm15 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 a no chcieć można , ale żeby mieć to swoje trzeba dać , a cena wygórowana nie jest za motor praktycznie nie latany w stuncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Cena też niska wcale nie jest i już z tego co lukam na allegro to chwile już tego nie możesz sprzedać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 tak czy siak wszystko wypływa na allegro. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Zaufaj mi. Uf uf, uf uf. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie wszystko, to trochę zamknięte środowisko, i często między sobą sprzedają sprawdzone sprzęty. Zaufaj mi. No, jeden "stońter" sprzedał mi dwudziestolitrowy tankbag na 3 browary . Już sie sam ukarał , jego juz będzie je**ac do końca życia ,heheeh :icon_biggrin: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm15 Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Cena to jest z kosmosu. Mycior popatrz na SP, teraz sporo osób sprzedaje. Myślałem ze ranga "moderator" do czegoś zobowiązuje i bynajmniej nie do zaśmiecania ogłoszenia i antyreklamy. :icon_twisted: Moze dla ciebie jest z kosmosu i w porządku , jak ktoś nie ma pojęcia o tym to tak własnie wypali. Cena jest normalna jak na sprzęt nie stuntowany ,a na ogoł to co widnieje na SP widziało tyle razy glebe ze jezdzi we wszystkie strony. Zresztą, nie widziałeś moto na zywo nawet więc to zbędna polemika. Cena też niska wcale nie jest i już z tego co lukam na allegro to chwile już tego nie możesz sprzedać. pzdr Od jakiegoś czasu..Ogólnie cięzko sprzedać moto , a co za tym idzie trudniej sprzedać motor dla zawęzonej grupy odbiorców. Owszem juz pare razy go wystawiałem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi