rider Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Chciałbym zakupić skórzaną kurtałkę i nie mam pojęcia gdzie takie coś można nabyć. Chodzi mi o zwykłą (może być używana) skórę w granicach 200-300zł bez żadnych specjalnych bajerów aby móc wygodnie chodzić i jeździć w niej.Czy są może jakieś giełdy odzieży skórzanej? Coś takiego mi się o uszy obiło ..., czy muszę dopiero poczekać na motobazar? :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 12 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Ponawiam pytanie z uwagi, że spadło na drugą stornę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 www.retbike.pl tam poszukaj coś znajdziesz w cenie itp Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi