uzumymw46 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam jestem nowy na forum wiec prosze o wyrozumialosc. Mianowicie mam duzy problem posiadam suzuki gs450E i nigdzie nie moge znalesc na ile niutonow (N) mam dociagnac glowice .Prosze o pomoc bo szukalem juz wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 na 35 dociągnij, ale stopniowo, najpierw po 20 potem możesz 35 Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzumymw46 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 OK dzieki wielkie Gdyby ktos mial manuala do gs 450 e i w nim by pisalo na ile trzeba dociagnac glowice to bardzo bym prosil o pomoc. Z gory wszystkim dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi