mikaels Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Witam,co myslicie na temat Hondzinki rebel?? czy ma ktos ciekawe spostrzeżenia na ten temat i czy gra warta jest świeczki. Jako pierwszy motorek dla początkującego to chyba oki cio??? Szukam czegoś dla brachola prafffko zaraz odbierze i cza czymś śmigać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Wszystko z Hondą Rebel 250 jest ok.Poza jednym , wielkość brata.Bo jeśli jest tylko nieco większy od przeciętnej, może wyglądać jak na świni i szybko się zniechęci .No i czy na pewno lubi te klimaty" nogami do przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 7 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 Witam, co myslicie na temat Hondzinki rebel?? czy ma ktos ciekawe spostrzeżenia na ten temat i czy gra warta jest świeczki. Jako pierwszy motorek dla początkującego to chyba oki cio??? Szukam czegoś dla brachola prafffko zaraz odbierze i cza czymś śmigać :buttrock:ja mam CM 125, silnik takiej samej budowy jak u rebelki 250, rozni sie tylko pojemnoscia..moto super, na pierwszy motorek jest w sam raz, szczerze polecam..zgadzam sie z przedmowca - wazny jest wzrost brata - moto nie jest zbyt wielkie. co do mocy i osiagow to zadowalajace, ja mam 125tke i powiem szczerze ze z osiagow jestem bardziej zadowlony niz z MZ ETZ 150.. jezdzi sie wiele ciekawiej bo silnik chodzi na wiekszych obrotach i ma ciekawa charakterystyke pracy. silnik rebelki 250 jest nie do zdarcia, stara i sprawdzona konstrukcja, twin chlodzony powietrzem o mocy 18.5 KM (to te nowe bo stasze sa chyba ciut mocniejsze i maja chyba 21,5 konika). jeden walek rozrzadu, dwa zawory na cylinder, pojedynczy gaznik - konstrukcja bardzo prosta i o to chodzi. wysokiej jakosci materialy - stal i aluminiu - i japonska dbalosc o wykonczenie. polecam. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlapa4 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja też chce kupic rebelke z 2000 roku 250cm3 i nie wiem co nim sądzić. To mój pierwszy motorek , ale ja chce cos małego żeby mnie nie zjadło paliwo... mam 169cm wzrostu i 100kg wagi. Zawsze mi się rebel podobały bo lubie "delikatne" motocykle. Wiec warto kolego vasiliy???Ale ta co chce kupić jest z 2000roku i ma 30tkm, czy to dużo??? 250cm3PozdrawiamTom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 uczylam sie na takiej jezdzic na kursie na prawko. Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek00 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 ja również jeździłem taką na kursie i mogę powiedzieć że to był praktycznie pierwszy motocykl na jakim jeździłem. bardzo przyjemny. nie odczułem żadnych niedogodności podczas jazdy. polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam,co myslicie na temat Hondzinki rebel?? czy ma ktos ciekawe spostrzeżenia na ten temat i czy gra warta jest świeczki. Jako pierwszy motorek dla początkującego to chyba oki cio??? Szukam czegoś dla brachola prafffko zaraz odbierze i cza czymś śmigać :) POWIEM TAK:poznalem moja zonke kiedy smigala rebela 250 (dobra scislej mowiac byl to jakis ssangyounming robiony na licencji rebelki - ale byl identyczny - silnik rama nawet przedni blotniki - taka rebelka z inna nazwa w dowodzie)sluchaj ona tym sprzetem zasowala pod 125 km/h w dwie oosoby - RAZEM Z DOMELEM - a mala nie jest - 179 cm tak wiec - sprzet godny polecenia-jako pierwszy wrecz idealny pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ube Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 ja jeździłem tylko rebelem 450, i pewnie nijak ma się do 250. 50KM mówi za siebie... 450 nie jest wcale mała ale żadko spotykana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi