johnnysixcannons Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Sprawa prosta Kompletna w pełni sprawna na chodzie vespa z 1958 roku.Nie znam żadnych bliższych szczegółów technicznych.Wiem jedynie ,że to pierwszy właściciel , skuter przeleżał wiele lat w w częściach w pudle.Ostatnio złożony jeździ , chyba nawet jest zarejestrowany i ma przegląd.Wydaje mi się,że to okazja dla miłośnika starych skuterów.Właściciel z racji wieku nie udziela się w "w kanałach elektronicznych" , więc poprosił mnie o pomoc.Zainteresowanych proszę o kontakt na priv,podanie telefonu,który przekażę właścicielowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnysixcannons Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Napisz mi na PW kontakt. Sprawdziłeś pocztę? Panowie nie męczcie,tylko czytajcie ogłoszenia.Ghość ma swoje lata,nie korzysta z internetu.DAJCIE NR DO SIEBIE TO MU PPRZEKARZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi