barteck_street Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie no po prostu jeśli ktoś będzie zainteresowany to dorzucę ps2, bo też mam na zbyciu. Powiem co w jakim stanie jest i ustalimy cenę. Nie zdzieram w tym momencie, więc poczekaj aż coś takiego napiszesz... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 chętnie odkupię jednego pada i jak masz to dysk twardy, jeżeli będzie dobra cena :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Marecki no nie wiem czy na części będę go sprzedawał. A chodzi Ci o pada do xboxa czy ps2? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Mój syn dostał na prezent xboxa 360 z jednym padem i bez pamięci. No i tatusiowi źle się gra, bo nie można zrobić save'a i na jednym padzie to kicha np w FIFE... :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Nie no po prostu jeśli ktoś będzie zainteresowany to dorzucę ps2, bo też mam na zbyciu. Powiem co w jakim stanie jest i ustalimy cenę. Nie zdzieram w tym momencie, więc poczekaj aż coś takiego napiszesz... Ja bym kupił ps2, ale nie chce nawet pytać ile wołasz. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ja bym kupił ps2, ale nie chce nawet pytać ile wołasz. 500zł i się dogadamy :biggrin: A tak poważnie to laser wymaga przeczyszczenia, ew wymiany. Ale czyta gierki, jest przerobiona i dorzucam od niej kilkadziesiąt gier, myślę że koło 120zł Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Proponuję skończyć temat ze względu na autora, nie ma co gadać do ściany. Swoją drogą dorzuć jeszcze krzesła i stolik pod konsolę... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ja bym kupił ps2, ale nie chce nawet pytać ile wołasz. ps 2 jest mnogo,ja swe pusciłem za 2 stówki,przerobione,2 karty pamięci,2 yoje,gier ze100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Moja posiada dwa pady(jeden zużyty mocno) dwie karty pamięci i sporo gier Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi