Kawasaki Lublin Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam Posiadamy do sprzedaży motocykl Kawasaki Ninja 250 rok 2010 kolor czarny. Motocykl kupiony w Polskim salonie, serwis przy 1000 km następny przy 6000 km. Obecny przebieg to 2710km. Jest to motocykl naszego klienta, który zostawił go nam w rozliczeniu gdyż kupił większą ER6F. http://aukcjewp.wp.pl/kawasaki-ninja-250-2...1304598870.html Po więcej informacji proszę dzwonić 081 744 44 85 lub [email protected] Cena do minimalnej negocjacji. Cytuj Zapraszam na motocykle Lublin oraz kawasaki Lublin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawasaki Lublin Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Witamy Nowa cena na Ninje to 14 800 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=1304598870 Cytuj Zapraszam na motocykle Lublin oraz kawasaki Lublin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 http://otomoto.pl/kawasaki-inny-ninja-250r...r-M2283839.html Lepszy model moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Lepszy czy nie, tutaj ogłasza się konkretny salon i nie rób takiej antyreklamy. Sprzedają co mają na stanie, cenę zawsze można negocjować w każdym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 http://otomoto.pl/kawasaki-inny-ninja-250r...r-M2283839.html Lepszy model moim zdaniem. skąd wiesz ze lepszy widziałeś obydwa??? W czym lepszy? Chyba nie chodzi ci o ten 1000 km mniej - bo jak tak to nie mam więcej pytań. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Przy tej samej cenie jest więcej dodatków, jeżeli chcecie zobaczyć czy lepszy to sprawdźcie oba, ja wiem swoje :) Ponadto napisałem, moim zdaniem więc proponuję czytać uważnie. Ja tu nie widzę antyreklamy, przecież widzisz, abym odradzał zakup w lublińskim salonie? Jest wolny rynek, każdy kupuje to co chce... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Uważnie przeczytałem co napisałeś. Anty, krypto czy inna reklama, promocja itd. Tutaj się ogłasza sprzedający jakim jest salon i nie ważne czy ma ofertę lepszą bądź gorszą (tutaj parafraza. Mamy wolny rynek każdy sprzedaje to co chce, za ile chce) nie możesz odwalać takich numerów, że wchodzisz "O! to jest lepsze." Jeśli uważasz, że ta druga Ninja jest warta uwagi i pewna albo jest dobrą ofertą to załóż dla niej osobny temat za zgodą właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jak chcesz to zakładaj, ja mam to gdzieś, ale nie robię nic niezgodnego z regulaminem, moim zdaniem jest to pomocne dla potencjalnego kupującego, ponieważ ma już wybór i może zacząć negocjację z salonem mając porządne podstawy jakimi są oferty konkurencji. A Ty co robisz? Zaśmiecasz temat dziwną dyskusją wmawiając innym, że nie mogą pokazać czyjeś oferty... Mam do Ciebie pytanie, chciałbym się odwołać do słów: Tutaj się ogłasza sprzedający jakim jest salon Jest znaczenie czy to salon czy osoba fizyczna, skoro tak to wyróżniasz? Moim zdaniem każdy jest równy, ale cytując "to dziki kraj". Pozdrawiam i chciałbym, aby zakończyć oto tę bezowocną dyskusję, przynajmniej na publicznym forum, zatem zapraszam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Nie ma żadnego znaczenia, po prostu takie zdanie wyszło. Nie zaśmiecam temat tylko zwracam uwagę na Twoje zachowanie. Dyskusja będzie bezowocna bo nie rozumiesz czym jest wpier*alanie się w czyjąć ofertę. Negocjować można bez znajomości konkurencji nawet jeśli jest ona duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi