sitars Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Czołem Jak przejdziesz zabieg wymiany nitów, to daj znać. Ciekawy jestem kto się podejmie i jak to będzie działać. Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesuss Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 no w końcu jakas odpowiedz na moje pytanie, jeden który chce pomóc, a nie doszukiwanie sie niesprawności, aha i dekompresator tez jest sprawny CAŁY SILNIK JEST SPRAWNY, zrozumcie w końcu o co pytałem.. A sprawdzałeś luzy zaworowe? nie jestem pewien, ale wydaje mi sie że przy zbyt dużym luzie zaworowym, ten automatyczny dekompresator nie da rady dostatecznie mocno "uchylić" zawór wydechowy, stąd rozrusznik może mieć problemy z przekręceniem wałem pomimo sprawnego aku i ładowania. Ale tak tylko sobie teoretyzuje :wink: Jak wiesz jak działa ten dekompresator, to będziesz wiedział co mam na myśli. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi