kamils Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 witam, przybywam z zapytaniem czy znacie jakies ciekawe trasy w warszawie i okolicach. dodam ze najbardziej interesowalyby mnie spokojne drogi gdzie dam rade pojechac zwykla 125'tka, a zarazem ciekawe rzeczy do zobaczenia :buttrock: pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Czy te "spokojne drogi" mają dostarczyć Ci tyle "ciekawych rzeczy", ile masz na twarzy w avatarku? :lol: Chyba takich nie znam.. 8O :arrow: :mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 7 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 hehe, niekoniecznie :lol: caly czas zmieniam avatara bo jeszcze odpowiedniego nie znalazlem i ten jest (chyba) tylko przejsciowy :buttrock: a co do drog to ogolnie chodzi mi o ciekawe trasy, juz nie musza byc wcale takie spokojne, abym tylko dal rade 125 /i wbrew pozorom to nie jest enduro/ :mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 7 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2004 i znow zmieniem avtara, ale ja niezdecydowany jeste, :oops: jakbysice jeszcze mieli jakies trasy, to mialbym prosbe zebyscie pisali orientacyjna ilosc kilometrow i jak komus sie chce moze opisac trase podajac glowne miejscowosci na ktore sie kierowac.. pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi