chartis Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Mam wątpliwości czy w moim motorze są zdjęte wszystkie blokady czy jest jakiś sposób żeby zobaczyć czy są założone jakieś blokady prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Mam wątpliwości czy w moim motorze są zdjęte wszystkie blokady czy jest jakiś sposób żeby zobaczyć czy są założone jakieś blokady prosze o odpowiedz ile wyciaga i co to za chinszczyzna? jaki przebieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad088 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 U mnie był do wymiany moduł zapłonowy na odblokowany (XT50PY) w innych motorkach również są na tłumikach, gaźnikach itp... Wiele info nie podałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi