Boras Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witam Mam do sprzedania swoją Hondę VARADERO XL 1000V z 2000 roku Na wyposażeniu mam komplet kuferków GIVI (centralka z oparciem) w kolorze motocykla, grzane manetki w tym roku zakładane, gmole GIVI, centralne stopki, alarm. więcej na aukcji do której zapraszam http://allegro.pl/honda-xl-1000-varadero-x...1284042447.html Jak ktoś by chciał więcej zdjęć to piszcie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Z ciekawości: co to za tłumiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Oryginał :biggrin: Tylko miałem na nich nakładki (takie rurki) Fajniej brzmiało troszkę większy bas :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi