maniuś YZF R6 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Mamy zamiar jak pogoda pozwoli (a ma być słonecznie!!!) polatać po Łodzi i okolicach, więć jeśli jest ktoś chętny do wspólnego polatania to zapraszam! Spotykamy się jak zawsze na stacji paliw LUK OIL przy skrzyżowaniu ulicy Pabianickiej i Jana Pawła o godzinie 12-ej. Jeszcze raz serdecznie zapraszam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 będzie pogoda i nie zaśpie ;P to i ja się zjawie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo74 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 zaproszenie przyjęte ;) oczywiście, że się pojawię trzeba korzystać puki pogoda pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuś YZF R6 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Dzieki koledzy za wspolne latanko! Mimo chłodu i niezbyt wysokiej temperatury latało się jak zawsze super!!! :crossy: :lalag: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 a ja dziękuję za przygarnięcie kropka na "motorowerze" :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lojt Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 No ja również dziękuję za dzisiejsze latanko... było bardzo przyjemnie :crossy: teraz to sie pewnie ustawimy na zlot mikołaja :biggrin: :icon_razz: w łodzi jezeli pogoda dopisze :icon_twisted: pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi