Skocz do zawartości

KTM 125 Duke 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Co prawda nie jestem ani tatusiem, ani tym bardziej bogatym, ale zamierzam kupić Duke'a. Trochę dla swojego syna, a trochę dla siebie. Jak kupię - podzielę się wrażeniami biggrin.gif

W tygodniu 15-19 grudzień odbieram swojego Duke'a 390 :wub: . Niestety jeszcze trochę czekania, ale za to dość opłacalnego finansowo- co pozwoli mi pewnie w "budżecie" zmiescić jeszcze dominatora (małego 250 oczywiście). W ten sposób będę baaaardzo szczęśliwą posiadaczką moto do sprawnego poruszania się po drogach i drugiego na bezdroża, na które jednak nadal mnie ciągnie jak wilka do lasu. Już nie mogę sie doczekać aż wyjadę pomarańczką z salonu....

Jeśli nie zasypie i nie zmrozi nas na święta, to pewnie po paru dniach wolnego będę miała odgnioty na dupie i już się z tego też cieszę. Na razie "na przeczekanie" dosiadłam małej ceberki 125, kupiłam na zarobek, ale pojeżdżę troszkę "przy okazji". Też podzielę sie wrażeniami, no i oczywiście do chwalę się wrzucę foto :biggrin: Nie ceberki oczywiście :wink:

@ Piórko, podpowiedz mi tylko proszę, czy na tej 390 mam po co wybierać się na tor? Chciałabym kiedyś spróbować, ale nigdy nie interesowałam się tematem, bo raczej chlapałam się w błocie. Nie jest to typowy sport, ale czy będzie to miało dla mnie (jako zupełnie zielonej torowiczki) jakieś znaczenie? Bardziej zależy mi na podszlifowaniu (tfu, na psa urok z tym szlifowaniem) tzn. poprawieniu swoich umiejętności i oczywiście nabyciu nowych.

Co o tym myślisz? Pytam na ogólnym, bo wiem, że nie tylko ja się nad tym zastanawiałam....