trocin Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam. Mam zamiar sprawic sobie jakiegos większego turystyka na trasę, dlatego chce się rozstać z tereską :wink: Służyła mi godnie i z żalem wystawiam ją na sprzedaż. cena 6500zł http://allegro.pl/show_item.php?item=1268163099 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trocin Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Napisze jeszcze kilka powtarzajacych sie rzeczy, o ktore jestem pytanych w emailach: Elementy ramy nie byly regenerowane ani spawane, żadnych poważniejszych napraw nie bylo, nic nie swiadczy o tym, ze silnik byl rozkrecany, żadnych nieszczelnosci typu kapanie czy pocenie sie nie ma, nigdy nie mialem problemu z zaplonem, na zimnym pali na 3/4 ssania, na cieplym bez ssania od razu, jak postoi dluzej 2-3 tygodnie pali na ssaniu czasem za drugim razem, silnik nigdy mi nie dymil, czy to na zimnym czy cieplym silniku niezaleznie od obciazenia, lozysko glowki ramy nie wymaga naprawy, bylo wymieniane na jakies markowe w zeszlym roku, w tym roku go sprawdzono i jest ok, lozyska wahacza nie wymienialem, nie ma zadnych objawow ich zuzycia. Lagi nie nosza sladow prostowania, lozyska kol byly sprawdzane w tym sezonie i absolutnie nie wymagaja wymiany, wiazki elektryczne sa fabryczne w fabrycznych izolacjach, nic nie bylo kombinowane z elektryka. Nr VIN na ramie i naklejce serwisowej oczywiscie jest zgodny z dowodem rejestracyjnym i karta pojazdu, dobieralem po nim czesci do motocykla w serwisie, ktory potwierdzil jego autentycznosc. Na pewno nie bylo zadnej ingerencji. Jest karta pojazdu, ksiazki serwisowej nie mam. Przebieg moim zdaniem jest jak najbardziej prawdziwy, podobnie zdaniem mojego mechanika i znajomych znajacych sie na enduro, niektorzy mowili ze moto wyglada na 20-30 tys. przebiegu a w rzeczywistosci ma ponad 70. Plastiki sa oryginalne i maja oryginalne naklejki. Chlodnica nie ma absolutnie zadnych uszkodzen. W razie kolejnych pytan chetnie odpowiem, jestm 100% pewny tego motocykla i zgadzam sie na wszystkie sprawdzenia przed zakupem, miernikiem lakieru, na stacji diagnostycznej czy w serwisie Yamaha. Jezdzilem tym motocyklem kilka razy w trasy po 500km w jedna strone oraz czasami w lekkim terenie, szutry, polne drozki itp. i nigdy mnie nie zawiodl. Gdybym nie planowal dluzszych tras w przyszlym roku nawet nie myslalbym o sprzedaniu tereski, ktora co prawda jadac solo z predkosciami ok. 120km/h daje rade, ale juz z pasazerem i bagazem byloby gorzej i ciasno. Testowalem ja raz ile pojdzie na A2 - spokojnie osiagnela 150km/h i nie chcialem jej bardziej krecic. Minimalne spalanie na trasie z bagazem 4.3 litra, max. w lekkim terenie i po miescie 7,5 litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trocin Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Nowy link do aukcji i nowa cena - 5990 :lalag: http://allegro.pl/show_item.php?item=1289219821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi