Skocz do zawartości

sławetny SZPORT tłumik :)

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam caly silnik przerobiony wiec nie jestem ci w stanie krzychu powiedziec czy cos trzeba rgulowac, jedyne co zmienialem to koncowe mocowanie- jest podpiety do podnuzka pasazera

Usługi IT - www.tricori.com

dzieki za podpowiedzi mi tam o jakies zwiększanie mocy raczej nie chodzi bardzoej o Basowy bardziej dźwięk i lepszy wyglad niz metrowa rura :D wnet sobie i tak taki zamontuje bo jak nie to po nocach spac nie bede ;) kolega mój ma w 251 zamontowany normalnie na tym precie przykrecanym tak jak oryginalny w sumie :D :mrgreen: no własnie a cóż to za wiórki? ile takie wiórki stoją w sklepie? pewnie grosze co? :)

masz Łukaszu Kozik etz 250? a nie 251? tak? no to luz ja musze i kolanko zmienić jak i tłumik bo stare kolanko wymiekło juz troche takie zdezelowane to przy okazji zmienie jak bede tłumik wstawiał :mrgreen:

Mam 250. Tlumik zostal wstawiony z nowa rura a ze nie byl szczelny przy mocowaniu zostal profesjonalnie zespawany. Kupilem dobre kolanko zeby nie bylo koniecznosci wymiany za tydzien. Jak na razie zestaw ma rok i spisuje sie dzielnie.

Wiorki sa do wiorkowania podlogi wygladaja jak stalowy zmywak do naczyn :) Sa to cienkie paski dosc sztywnej blachy. Paczka kosztuje 2-3 zl. Starcza na 2-3 wypelnienia tlumika. Wklad z worek nalezy co jakies trzy miechy wymienic (przepala sie i zatyka). Woirkow nie mozna lamac na drobne przy montarzu zeby do silnika drobinki nie wpadly.

co do tego BASOWEGO dzwieku Krzychu to sie rozczrujesz ale jest ladniejszy-na niskich taki pykajacy :ehz: a na wysokich taki wysoki ciezki bzyk :) mi sie podoba a slychac z 2-3km 8O

Usługi IT - www.tricori.com

wiem dokładznie jak działa ten tłumik bo kumpel taki ma u siebie i juz sie tego dzwięlu nasłuchałem trochę i mi tam pasuje :mrgreen: juz na dniach sobie go powinienem zamontować razem z NEW kolankiem :D :mrgreen: oj trochę sie wykosztuję no ale kaska wpadła mi z urodzin to trzeba moja iekną Ecię dopracować bo jej modernizacja wiecznie trwa:) 8) pozdrawiam :) aaaaaaaaa i dzięki Łukaszu za podpowiedź co do tych wiórków :D mam pytanko jeszcze maluteńkie gdzie takie wiórki sie dostanie? w bydowlanym czy gdzie? :lol: :?:

no ja z tym wyopełnianiem bede ostrozny zobacze jak chodzi bez wyciszania moze mi sie spodoba :) :mrgreen: lubie głosne :) ale bez przesady :) najpierw go musze kupic i pare innych drobiazgów jak kolanko i inne to czego moja maszynka potrzebuje ojojoj sie wykosztuje troche no ale w końcu to miłośc do MZ tazke nie bede oszczedzał :mrgreen: