YAGO Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 ja mam caly silnik przerobiony wiec nie jestem ci w stanie krzychu powiedziec czy cos trzeba rgulowac, jedyne co zmienialem to koncowe mocowanie- jest podpiety do podnuzka pasazera Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 hmmmtez mialem tak to zamontowac ale nie bylo by zadnej elastycznosci a jak wiemy silnik em250 (wydech tez) "trzesie" sie w ramie... i to czasem nawet mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 11 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 oj bul elastycznie oczywiscie :) na gumowej tleji Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 11 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 dzieki za podpowiedzi mi tam o jakies zwiększanie mocy raczej nie chodzi bardzoej o Basowy bardziej dźwięk i lepszy wyglad niz metrowa rura :D wnet sobie i tak taki zamontuje bo jak nie to po nocach spac nie bede ;) kolega mój ma w 251 zamontowany normalnie na tym precie przykrecanym tak jak oryginalny w sumie :D :mrgreen: no własnie a cóż to za wiórki? ile takie wiórki stoją w sklepie? pewnie grosze co? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 11 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 masz Łukaszu Kozik etz 250? a nie 251? tak? no to luz ja musze i kolanko zmienić jak i tłumik bo stare kolanko wymiekło juz troche takie zdezelowane to przy okazji zmienie jak bede tłumik wstawiał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Mam 250. Tlumik zostal wstawiony z nowa rura a ze nie byl szczelny przy mocowaniu zostal profesjonalnie zespawany. Kupilem dobre kolanko zeby nie bylo koniecznosci wymiany za tydzien. Jak na razie zestaw ma rok i spisuje sie dzielnie.Wiorki sa do wiorkowania podlogi wygladaja jak stalowy zmywak do naczyn :) Sa to cienkie paski dosc sztywnej blachy. Paczka kosztuje 2-3 zl. Starcza na 2-3 wypelnienia tlumika. Wklad z worek nalezy co jakies trzy miechy wymienic (przepala sie i zatyka). Woirkow nie mozna lamac na drobne przy montarzu zeby do silnika drobinki nie wpadly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 Jak Sie Tymi Wiórkami uszczelnia?? Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 co do tego BASOWEGO dzwieku Krzychu to sie rozczrujesz ale jest ladniejszy-na niskich taki pykajacy :ehz: a na wysokich taki wysoki ciezki bzyk :) mi sie podoba a slychac z 2-3km 8O Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 13 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 Nie uszczelniasz tylko pakujesz to w koncowke zeby zgina metaliczny dzwiek i zeby ciszej bylo.... nie tak hardcorowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 13 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2004 wiem dokładznie jak działa ten tłumik bo kumpel taki ma u siebie i juz sie tego dzwięlu nasłuchałem trochę i mi tam pasuje :mrgreen: juz na dniach sobie go powinienem zamontować razem z NEW kolankiem :D :mrgreen: oj trochę sie wykosztuję no ale kaska wpadła mi z urodzin to trzeba moja iekną Ecię dopracować bo jej modernizacja wiecznie trwa:) 8) pozdrawiam :) aaaaaaaaa i dzięki Łukaszu za podpowiedź co do tych wiórków :D mam pytanko jeszcze maluteńkie gdzie takie wiórki sie dostanie? w bydowlanym czy gdzie? :lol: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 14 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 sklep gospodarstwa domowego :)Najlepej zapytac EXPEDIETKE, faceci nie wiedza raczej o co chdzi bo to jest urzadzenie do mycia garow :D ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 14 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2004 a wieeeeeemm wiem chodzi ci o te metalowe myjki? takie? dobrze rozumiem? ahaaa to o to chodzi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Kozik Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Moze to byc myjka albo wiorki. Chodzi o to by nie byly zbyt geste a jednoczzesnie na tyle twarde by nie lamac sie od podmuchu goracych spalin. Na poczatku trzeba kontrolowac jak sie malenstwa sprawuja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 17 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 no ja z tym wyopełnianiem bede ostrozny zobacze jak chodzi bez wyciszania moze mi sie spodoba :) :mrgreen: lubie głosne :) ale bez przesady :) najpierw go musze kupic i pare innych drobiazgów jak kolanko i inne to czego moja maszynka potrzebuje ojojoj sie wykosztuje troche no ale w końcu to miłośc do MZ tazke nie bede oszczedzał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi