Digidy Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 (edytowane) myslisz ze twoi rodzice sie zgodza? :icon_mrgreen: nie przyznam się że to moje bmw będzie, będę parkował ulice dalej i sie nie skapną a ten fiat 126 to zaliczany jest do tych 5 aut w rodzinie? Edytowane 8 Listopada 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Dlugo to ogloszenie nie pociagnie :) Nie ten dzial a po drugie piszesz ze zalezy Ci na zamianie co tez je dyskfalifikuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 czuje nutke zazdrosci :icon_mrgreen: A czego tu kolego zazdrościć - starego, taniego i brzydkiego BMW? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A czego tu kolego zazdrościć - starego, taniego i brzydkiego BMW? Dla jednych tanie, dla innych nieosiągalna kwota. Ciekawe jakiej Ty masz wartości auto? Pozostańmy przy prostacko upie*dolonej rynnie z tyłu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gru Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 jak to jest ze jak ktos sprzedaje swoje "suzuki NIE yamaha NIE honda NIE kawasaki NIE harley" w dziale bmw, albo reklamuje wydech w aukcji za 2pln dotyczacej srubki, to moge raportowac takie aukcje do usranej, a wystarczy magiczne slowko zamiana i aukcja spada w ciagu kilku godzin? a buma zajebista! http://cbswrch.files.wordpress.com/2010/04...jpg?w=337&h=273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Dla jednych tanie, dla innych nieosiągalna kwota. Ciekawe jakiej Ty masz wartości auto? Pozostańmy przy prostacko upie*dolonej rynnie z tyłu :bigrazz: Starym fiatem ... :flesje: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Oooo i aukcja spadla tak jak przypuszczalem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Oooooo... aukcja usunięta, a ja chciałem obejrzeć furę, a nawet byłem chętny zamienić swoją Sv. :icon_mrgreen: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi