Grzybs Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) Witam czym się różnią te modele jak chodzi o jazde w terenie jak sobie dają rade ? i co ile KM trzeba robić remont silnika ?? czy 35tyś bez remontu to dużo czy mało jak na te motorki? sprawdzałem w szukajce i nie mogę nic znaleźć Edytowane 6 Października 2010 przez Grzybs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodaxt600 Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Witam czym się różnią te modele jak chodzi o jazde w terenie jak sobie dają rade ? i co ile KM trzeba robić remont silnika ?? czy 35tyś bez remontu to dużo czy mało jak na te motorki? sprawdzałem w szukajce i nie mogę nic znaleźć Witam sam zostanę niebawem posiadaczem 3TB będzie to mój pierwszy własny motocykl mam 17lat , wzrostu mam 176 a waga 70kg . Pytanie czy nie będzie za trudny to opanowania . Oczywiście miałem stycznośc z motocyklami ale były to pojemności 50 -125 . Będę go używał tylko i wyłącznie w terenie wiec uchylam się tu w temacie i proszę o wypowiedz posiadaczy tych maszyn czym się rożni jak kolega wyżej napisał i odpowiedz na moje pytanie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 O XT było już multum tematów, wystarcz poszukać. Krótko mówiąc ciężki klocek, słabawe hamulce i zawiecha, duży moment ciągnie od samego dołu, mało pali 50tys. bez remontu to nie problem. Amatora może pozamiatać. W teren cięższy sie nie nadaje, ale do lajtowego ciekania po lesie, szutrowych drogach i asfalcie jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 O XT było już multum tematów, wystarcz poszukać. Krótko mówiąc ciężki klocek, słabawe hamulce i zawiecha, duży moment ciągnie od samego dołu, mało pali 50tys. bez remontu to nie problem. Amatora może pozamiatać. W teren cięższy sie nie nadaje, ale do lajtowego ciekania po lesie, szutrowych drogach i asfalcie jak najbardziej. zgadza sie ;] :bigrazz: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybs Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 już się przekonałem że 3TB to smok ;] ale do ogarnięcia, ostatnio lądowanko w rowie było bo nie zajarzyłem (łąka była i rów był porośnięty trawą równo z łąką), yamaha nie pozwoliła mi spaść z siedzenia ;P później jedynka i but ładnie wyjechała. nawet miła przygoda :) po przyjechaniu do domu stwierdziłem że mogłem sobie zrobić małą przejażdżkę rowem ;p co do hamulcy mam wyjechane kostki z lekka i w miare dobrze hamowanie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi