Skocz do zawartości

Sprzedam Suzuki Intruder VS1400

Golbik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdziwy Chopper w dobrej cenie!

Suzuki Intruder VS 1400 jest ogólnie znany jako jeden lepszy modeli Suzuki. Wyjątkowa sylwetka, świetny silnik i niezawodność zjednały sobie wielu fanów - w Polsce jest nawet specjalny zloty organizowany ku jego czci [intruzownia].

Napęd jest przenoszony przez bezobsługowy i praktycznie niezniszczalny wał kardana a chłodzenie za pomocą oleju nie dostarcza problemów użytkownikowi. Silnik to prawdziwie udana konstrukcja, pięknie brzmiąca na wolnych obrotach jak i umożliwiający przyspieszenie do 100tki w 5,6 sekundy.

Ten konkretny motocykl był oryginalnie wyprodukowany na rynek USA, dzięki czemu ma 4-biegową skrzynię biegów, więcej mocy i niespotykany w Europie, niebieski kolor.

Ja jedynie dokupiłem do niego całkiem pojemne sakwy na dłuższe trasy (wyprodukowane przez firmę Chopper Style, stelaże oryginalne Suzuki). Instalacja, silnik jak i rama nie były w żaden sposób przerabiane.

Regularny serwis prowadziłem w Moto-Przystani (www.motoprzystan.pl)

Posiada dokładnie opisaną historię wszystkich napraw i remontów.

Stan wizualny, jak i techniczny bardzo dobry.

Do obejrzenia w Sochaczewie.

Kontakt: 791-33-70-66

[email protected]

Strona aukcji allegro: http://allegro.pl/suzuki-intruder-vs-1400-i1255327423.html