Golbik Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Prawdziwy Chopper w dobrej cenie! Suzuki Intruder VS 1400 jest ogólnie znany jako jeden lepszy modeli Suzuki. Wyjątkowa sylwetka, świetny silnik i niezawodność zjednały sobie wielu fanów - w Polsce jest nawet specjalny zloty organizowany ku jego czci [intruzownia]. Napęd jest przenoszony przez bezobsługowy i praktycznie niezniszczalny wał kardana a chłodzenie za pomocą oleju nie dostarcza problemów użytkownikowi. Silnik to prawdziwie udana konstrukcja, pięknie brzmiąca na wolnych obrotach jak i umożliwiający przyspieszenie do 100tki w 5,6 sekundy. Ten konkretny motocykl był oryginalnie wyprodukowany na rynek USA, dzięki czemu ma 4-biegową skrzynię biegów, więcej mocy i niespotykany w Europie, niebieski kolor. Ja jedynie dokupiłem do niego całkiem pojemne sakwy na dłuższe trasy (wyprodukowane przez firmę Chopper Style, stelaże oryginalne Suzuki). Instalacja, silnik jak i rama nie były w żaden sposób przerabiane. Regularny serwis prowadziłem w Moto-Przystani (www.motoprzystan.pl) Posiada dokładnie opisaną historię wszystkich napraw i remontów. Stan wizualny, jak i techniczny bardzo dobry. Do obejrzenia w Sochaczewie. Kontakt: 791-33-70-66 [email protected] Strona aukcji allegro: http://allegro.pl/suzuki-intruder-vs-1400-i1255327423.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi