cezsek Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Całe szczęście, że nie wnikali w niedziałającą kuchenkę gazową. Do której i tak pozbyłem się butli. Jeśli kuchenka nie stanowiła wyposażenia lokalu (a raczej nie stanowiła, jeśli zasilana jest z butli), to administracji to nie obchodzi. Płytki, rozumiem były wyposażeniem, należy więc o nie dbać i naprawiać. Chyba nie spodziewasz się, że administracja np. wymaluje mieszkanie? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Raczej się spodziewam, że wejdzie i nie będzie się czepiać. Z resztą szkoda bić pianę, malowanie już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi