Krempy Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam wszystkich. Po 2 miesiącach nękania forumowiczów(pod względem wyboru) i rodziców(pod względem kupna) przyprowadziłem z tatą do domu motocykl. Jestem mu wdzięczny, że spędził w samochodzie w trakcie jazdy 8 godzin w jedną stronę. Wyjechaliśmy o północy, także mieliśmy po dwa dni niespania. Aukcja, z której kupiliśmy A oto jej zdjęcia(umieszczone w galerii.): http://img191.imageshack.us/i/dsc01646y.jpg Po śniadaniu zdejmiemy z paki. Pierwsza jazda już niedługo ;) Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Gratulacje... :clap: Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 gratuluje:) Szerokości życzę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Dzięki Panowie. Motor odpalił od razu, z czego jestem bardzo zadowolony. Ma nawet niezłe przyspieszenie chociaż zmiana biegów podoba mi się najbardzie, bo do tej pory niewiele miałem z tym do czynienia. Na prawkoo zdaje już 12 lub 13 paźdzzziernika, jeszcze nie wiem kiedy dokładnie jest egzamin. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 fajne Viaderko. Pogratulować ;) Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Po śniadaniu zdejmiemy z paki.) No to smacznego, zasłużyłeś na śniadanie. :wink: Pierwsza jazda już niedługo ;) Powodzenia na egzaminie. A po jakimś czasie (zależnym od ciebie) wsiadaj na większego "brata". :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Dziękuję za wypowiedzi z miłymi słowami. Dodałem 3 kolejne zdjęcia. Na duże Varadero chętnie się przesiądę, ale nie od razu. Nie chciałbym mieć czegoś, gdzie rucha manetką może wiele wyczynić ;) Myślę, że stopniowo. Kawa KLE 500 później V Storm 650 no i duże Viaderko. Ewentualnie pominę jeden z tych 500-650. Póki co chcę się tym nacieszyć. Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whistler26 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Ładna sztuke wyhaczyles;) totez gratki, niech Ci sluzy dobrze. A tak swoja droga, to czy moto miales uwiazane tylko 2ma pasami? Jechaliscie 8h to domniewam ze spory dystans.. Ja nie ryzykuje i zazwyczaj 4 pasy sa.. a nie daj Boze ze ktorys popusci albo cos;) takie tylko moje spostrzezenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Po bokach do ramy po pasie grubym na każdą stronę, przednie koło na 3 cienkie pasy i tylne na 2 cienkie pasy. Wszystko ściągnięte, a motocykl podczas jazdy nawet nie drgnął :) Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi