mario__08 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam!! Zakupilem niedawno derby sende 125 4 suwa. Motorek jest bez elektryki w tym momencie poniewaz byla mocno kombinowana wiec usunolem ja calkowicie bo i tak nie dzialala! Chcialbym podlaczyc wszystko na krotko byle by tylko odpalal, ale nie wiem jak sie za to zabrac! Jest tam modol 6 pinow, cewka 2 piny, regulator napiecia (to wiem jak podlaczyc), z silnika wychodzi 6 przewodow 3 w kolorze zoltym (do regulatora) i trzy rozno kolorowe! Teraz moje pytanie czy wie ktos jak to powinno byc podlaczone ewentualnie jakis schemat zeby skrzesac iskre! Prosze o pomoc w tym temacie! Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 nastepny czarodziej ;) rok i model motocykla podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario__08 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 DERBI SENDA ROK 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 zrob zdjecie obu stronom silnika i napisom na module zaplonowym jesli takie sa i wrzuc tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario__08 Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dziś wieczorem wstawie jak nie to jutro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi