arekkkch Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 http://allegro.pl/suzuki-gsx-r1000-gsxr100...1250431070.html zapraszam do obejrzenia, to nie jest składak za 14tys tylko naprawdę zadbany sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 No właśnie? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkkch Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Zgubiłem podczas jazdy jak wracałem z W-wy, w czasie jazdy zauważyłem, że coś mi się luzuje, ale myślałem, że dojadę no i 20km przed domem odleciał. W sumie komplet kluczy mam w schowku, ale czas gonił. Czekam na kolejne pytania:) chętnie odpowiem. Moto ma amorek skrętu więc na gwałt nie zakładałem nowego obciążnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi