WaskiTCK Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 No nareszcie naprawiłem Jawe TS 350 :) kupiłem 10 września a dopiero teraz na koniec sezonu sobie pojeżdżę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16valve Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Niech służy. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A co tam przy niej naprawiałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modjo Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 No nareszcie naprawiłem Jawe TS 350 :) kupiłem 10 września a dopiero teraz na koniec sezonu sobie pojeżdżę... :) Graty :clap: No wlasnie co bylo do naprawy w bezawaryjnym motocyklu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Artur Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) Właśnie, co tam nagrzebałeś? :biggrin: Sie uda, to kupię sobie jaką delux do grzebania na zimowe wieczory :buttrock: Edytowane 1 Października 2010 przez _Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi