Paweł er Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam Potrzeba kopki. Ewentualnie czy ktoś mi pospawa starą aby wytrzymała ? W Łodzi mieszkam. Również potrzebuje linke od dekompresatora. Mój telefon 508 747 761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 urwała się przy wałku? pospawaj migomatem(tylko powiedz gościowi żeby się dobrze wtopił) dobrze pospawana będzie trzymać,przy zakładaniu kup klej epoksydowy 2 składnikowy i dodatkowo złap wszystko na klej,tzn klej na wałek od kopki itd i będzie trzymać ,przechodziłem przez to niedawno;] Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi