cinek_426 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Witam wszystkich mam problemz moją yamahą tzn gdy odpuszcze gaz strasznie wali w tłumik i niekiedy sam sobie wchodzi na wyższe obroty jak go przydusze sprzegłem lub przegazuje obroty spadają co to może być guma co łączy gaznik a wlot do silnika jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Gaźnik ustaw, poszukaj lewego powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek_426 Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 tzn jak mam ustawić gażnik są jakieś śruby do regulacji z tego co wiem to jest tam tylko taka naktetka na śrubokręt co można ją krecic ale to jest od obrotów większe lub mniejsze a niby jak znajść to miejsce gdzie by mógł ciągnąć to lewe powietrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paleczek Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 tzn jak mam ustawić gażnik są jakieś śruby do regulacji z tego co wiem to jest tam tylko taka naktetka na śrubokręt co można ją krecic ale to jest od obrotów większe lub mniejsze a niby jak znajść to miejsce gdzie by mógł ciągnąć to lewe powietrze?? Oddaj do mechaniora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Hmm a gaźnik raczej do czyszczenia, filtr powietrza czysty i nasączony ? Nie masz nigdzie nieszczelności w wydechu ?Jeszcze bym sprawdził luz zaworowy, bo yamaha lubi strzelać jak ma zaciasno na zaworkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi