mx-wulkan Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Jak w temacie. Nowy naped i akumulator. Opony klocki w dobrym stanie. Po wymianie oleju przy przbiegu 26000 km Motocykl zarejestrowany opłacony do jazddy bez inwestycji. Sprowadzony przeze mnie z Włoch w kwietniu tego roku. Cena 10500 do negocjacji. http://picasaweb.google.pl/mxwulkan/HONDAC...744890060490434 Więcej info tel 510 169 407 GG 3038468 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Jak w temacie. Nowy naped i akumulator. Opony klocki w dobrym stanie. Po wymianie oleju przy przbiegu 26000 km Motocykl zarejestrowany opłacony do jazddy bez inwestycji. Sprowadzony przeze mnie z Włoch w kwietniu tego roku. Cena 10500 do negocjacji. http://picasaweb.google.pl/mxwulkan/HONDAC...744890060490434 Więcej info tel 510 169 407 GG 3038468 Jezdzilem na takiej ponad miesiac, fajne moto ale troszke duzo pali i pozycja jak na lodowce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Jezdzilem na takiej ponad miesiac, fajne moto ale troszke duzo pali i pozycja jak na lodowce:) Kolego, tu dajemy Ogłoszenia a nie komentujemy, poza tym bzdury gadasz ..... pali normalnie .... Ja na takiej zrobiłem ponad 10 000 km więc wiem co mówie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Kolego, tu dajemy Ogłoszenia a nie komentujemy, poza tym bzdury gadasz ..... pali normalnie .... Ja na takiej zrobiłem ponad 10 000 km więc wiem co mówie :biggrin: Przeprosiny dla autora postu, kolega oferowal ten motocykl w innym poscie i przez przypadek zamiast tam odpisac kliknalem na link i niestety dodalem moja ocene w dziale gielda, naprawde nie specjalnie, czy mozna moja odpowiedz usunac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Już załatwione. Na przyszłość możesz takie rzeczy zgłaszać klikając na guziczek RAPORT. Pozdrawiam :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx-wulkan Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Dla konkretnie zainteresowanego bdb cena. Promocja:) aktualna do końca tygodnia w niedziele wyjeżdżam jak sie nie sprzeda to niech stoi do nowego sezonu. Aktualny przebieg 27300km Cena tylko na tel 510 169 407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi